Garanti hakkında bir sorum olacak.

OnuRJeaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben HTC One Mini kullanıcısıyım. Telefon birkaç kere elimden düştü ama buna rağmen ekran , kamera (lens dahil) ve telefon performansında hiçbir sıkıntı yok. Fakat telefon kabının kenarları çatladı. Birde dokunmatik tuş kısmının alt bölmesindeki beyaz şey (her ne ise) söküldü. Ama bu olay dar olmayan kullanım şartına aykırı olmadan oldu yani kaşemin cebindeyken söküldü. İlkinde parça duruyordu telefoncuda geri yapıştırdık ancak ikincisinde komple yerinden kalkmış ve sanırım yere düşmüş. Son olarak O sökülmeden sonra ses az ve biraz cızırtılı gelmeye başladı. Fazla uzatmamak gerekirse garantiye versem kap ve hoparlör kısmını tamir ederler mi? Veya sadece hoparlör kısmını? Cevaplarınızı bekliyorum zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Ek olarak resimleri aşağıya bırakıyorum. (İlk defa bir forma giriyorum konu yanlış yerde ise özür dilerim lütfen kilit atmayın.)

http://i.hizliresim.com/rjaWoB.jpg

http://i.hizliresim.com/MXZ5mk.jpg

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kullanici hatası derler bence ama yaparlar para ise isteyebilirler. Kasko ek sigorta falan var miydi ??

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ek sigorta olsaydi direkt yaparlar veya değişim yaparlar normal garantide kullanici hatasi diyip para isterler gibime geliyor

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yaparlar ama para isterler. Ama garanti süresinden önce gönder tamire mutlaka, çünkü hataların bir kısmı bir ihtimal garantiden giderilebilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kullanıcı hatasi deyip para isterler kırılma catlama vs de

OnuRJeaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım arkadaslar herkese teşekkür ederim.