Soru Garanti ek para ile laptop yeniler mi?

Kutay Özden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ASUS TUF bilgisayarım 2 kere garantiye gitti 2 sefer de başarısız oldu sorunum çözülemedi değişim talebinde bulunacam fakat değişim yerine şuanki değerine sayıp üzerine biraz daha para verip üst model isteme hakkım olur mu yoksa aynı ürünün sıfırını mı gönderirler?

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Öyle birşey yapacaklarını sanmam hiç ihtimal vermiyorum. Değişim yaparlarsa bile şanslısınız. Asus servisi ile iyi anılarım yok, umarım değişebilirsiniz

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
ASUS TUF bilgisayarım 2 kere garantiye gitti 2 sefer de başarısız oldu sorunum çözülemedi değişim talebinde bulunacam fakat değişim yerine şuanki değerine sayıp üzerine biraz daha para verip üst model isteme hakkım olur mu yoksa aynı ürünün sıfırını mı gönderirler?
para isteyerek değişim yapabilirler

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Ever ama üstüne 500tl vereyim üst modele değişin olacağını sanmıyorum. Adamın sorduğu o. Belki monster yapar.
bahsettiğim şey bilgisayarın belli bir parasını isteyip sıfır verebilirler aynı ürünü daha yükseğini vermeye yanaşacaklarını düşünmüyorum ellerinde yoksa teklif ederler belki

Son düzenleyen moderatör:

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
bahsettiğim şey bilgisayarın belli bir parasını isteyip sıfır verebilirler aynı ürünü daha yükseğini vermeye yanaşacaklarını düşünmüyorum ellerinde yoksa teklif ederler belki
Doğrudur, adam para verip üst modele geçirmeyi soruyor