Samsung s4 mini gt 9192 android 10 sürümünü kurdum fakat gapps kururken 64 error hatası aldım sonra reboot yaptım telefonda kayıt yaptım daha sonra tarayıcıdan google hizmetlerini yüklerken yüklenemedi hatasını aldım ne yapa bilirim?
Hocam benim tabletime kurulum yaparken böyle sorun oluyordu. İlk Android'i sonra GApps'ı flash etmek değil de Android ve GApps'ı aynı anda flashlamak çözüm olmuştu. Öyle deneyebilirsiniz. (Tabi flash sırasında Android öncelikli olacak, hiç boot edilmeden direkt GApps ardından kurulacak.)Samsung s4 mini gt 9192 android 10 sürümünü kurdum fakat gapps kururken 64 error hatası aldım sonra reboot yaptım telefonda kayıt yaptım daha sonra tarayıcıdan google hizmetlerini yüklerken yüklenemedi hatasını aldım ne yapa bilirim?
hocam ilk olarak gapps sonra mı rom kurmam lazım?Hocam benim tabletime kurulum yaparken böyle sorun oluyordu. İlk Android'i sonra GApps'ı flash etmek değil de Android ve GApps'ı aynı anda flashlamak çözüm olmuştu. Öyle deneyebilirsiniz. (Tabi flash sırasında Android öncelikli olacak, hiç boot edilmeden direkt GApps ardından kurulacak.)
niye kurulmuyor hocam ne güzelS4 Miniye Android 10 kurulurmu
Hayır ilk ROM, daha sonra GApps. Reboot yapmayacaksınız. Rom'u kurduktan sonra reboot olmadan GApps kuracaksınız.hocam ilk olarak gapps sonra mı rom kurmam lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye kurulmuyor hocam ne güzel
Kurulmuyor demedim, bildiğim kadarıyla stock rom Android 4.4. Siz android 10 yüklerseniz cihazın canını alabilirsiniz.hocam ilk olarak gapps sonra mı rom kurmam lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye kurulmuyor hocam ne güzel
hocam öyle yaptım zaten olmadıHayır ilk ROM, daha sonra GApps. Reboot yapmayacaksınız. Rom'u kurduktan sonra reboot olmadan GApps kuracaksınız.
hayır hocam bazı yorumları felan okudum iyi şarjıda iyi saklıyormuş ısınma gibi durumlar söz konusu diğilKurulmuyor demedim, bildiğim kadarıyla stock rom Android 4.4. Siz android 10 yüklerseniz cihazın canını alabilirsiniz.