• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Gaming pc önerileri

Sprinter34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar. Benim kenarda köşede biraz birikmiş param var ve gerçekten iyi bir oyuncu sistemi toplamak istiyorum,fakat piyasada o kadar çok seçenek ve alternatif var ki biraz kafa karışıklığı yaşıyorum. Bu şekilde shiftdelete forumda bir konu açarak sizlerinde fikirlerini almak ve biraz daha seçeneklerimi daraltmak istedim. Maksimum 5-6 bin tl arası önerebileceğiniz ya da şu sistemlerden al daha iyi olur dediğiniz (örneğin ryzen işlemci gtx ekran kartı ya da intel işlemci gibi). Önerilerinizi bekliyorum ve bende almayı çok düşündüğüm bir ürünün linkini paylaşayım ve yorumlarınızı alayım. Bu ürünü monitör kulaklık klavye ve mouse hepsi bir arada olduğu için çok mantıklı buldum.

https://www.itopya.com/troya-gamer-...oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Sprinter34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Banada öyle geldi ama fiyatı gerçekten baya uygun. Ama bu amd ryzen'ın 3000 serisi çıktı onu upgrade edip klavye ve mousedan feragat mi etsem diye düşündüm. Sence geliştirilmesi gereken ya da eksik gördüğün bir özelliği var mı? Monitörüde o kadar beğenemedim baya çerçeveli.

donanimexpert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ekran kartını rx590 yapıp bide harddisk ekleyebilirsin istersen dostum

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Zaten anakart düşük bi anakart. Fiat ,toplamda ucuza geldiği için alınır dedim.Max .ne verebilirsin ,monitör dahil bi makinaya.

Sprinter34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Oyun için alıyorsan ,öncelikle.e.kartına yüklenmelisin. GTX 1660 super,çok güçlü bi kart . RX 580 veya RX 590 dan daha iyi ve onlara göre de çok az watt harcıyor.
Alıntıdır. guru3d.com

Oyunda aldıkları fps değerleri.aşağıda.

s.PNG

Güç tüketimleri de ,WATT olarak aşağıda.
ööö.PNG

İki makina biri İntel, Biri RYZEN 3600 lü, AMd. İki işlemci de bu e.kartını full besleyecek işlemciler. Seç,beğen. İntel biraz daha ucuza geliyor.
rr.PNG

rr1.PNG

Monitör TN panel değil. Oyuncu monitörü için en ideal olan, VA panel.

Sprinter34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oyun için alıyorsan ,öncelikle.e.kartına yüklenmelisin. GTX 1660 super,çok güçlü bi kart . RX 580 veya RX 590 dan daha iyi ve onlara göre de çok az watt harcıyor.
Alıntıdır. guru3d.com

Ekli dosyayı görüntüle 82947

Ekli dosyayı görüntüle 82948

İki makina biri İntel, Biri RYZEN 3600 lü, AMd. İki işlemci de bu e.kartını full besleyecek işlemciler. Seç,beğen. İntel biraz daha ucuza geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82949

Ekli dosyayı görüntüle 82950

Tavsiyelerin çok sağol dostum. Anladigim kadarıyla turkiyede bu gaming pc piyasasında pek fazla seçeneğimiz yok. O kadar araştırdım fakat pek fazla site ya da mağaza bulamadım. Biraz saçma olucak ama arkadaşım bit pazarından nerdeyse 5-6 ay gibi bir sürede sürekli gitti bekledi ve en sonunda yaklaşık 600-700 tl civarına çok iyi bir sistem topladı. Hemen hemen bu sisteme yakın. Ama ben pek uğraşmak istemiyorum ve güvenemiyorum. Bunuda paylaşmak istedim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıdır. guru3d.com

Ekli dosyayı görüntüle 82947

Ekli dosyayı görüntüle 82948

Ekli dosyayı görüntüle 82949

Ekli dosyayı görüntüle 82950

Birde böyle bir şey buldum buda baya iyi duruyor bunun hakkında ne diyorsun

https://www.incehesap.com/donanim-a...ource=DA&utm_medium=Youtube&utm_campaign=Epic

Son düzenleme:

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Monitör yokken ,bu fiata alabilecekmisin.