Gaming Kulaklık Önerileri

aknrcbr

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
29
Merhabalar arkadaşlar. Gaming kulaklık almak istiyorum siz değerli dostlarıma danışmak istedim.
Ortalama 180 lira gibi bi bütçe ayırabilirim. Çevremden aldığım tavsiyelere bakarak
-GamePower Medusa
-Rampage SN-R7
-Rampage SN-R10
-Trust GXT40
-Bloody G500
-GamePower Magnus v2

gibi kulaklıklar var , alabileceğim. Sizlerin başka önerisi var mı?
Laptop'da kullanıcam ve tek jak girişim var. Mümkün mertebe USB giriş veya tek Jak giriş Kulaklıklar önceliğim aparat takarak ses kalitesini düşürmek istemiyorum.
Önerilerinizi Bekliyorum..

---- Mesajlar birleştirildi ----

Merhabalar arkadaşlar. Gaming kulaklık almak istiyorum siz değerli dostlarıma danışmak istedim.
Ortalama 180 lira gibi bi bütçe ayırabilirim. Çevremden aldığım tavsiyelere bakarak
-GamePower Medusa
-Rampage SN-R7
-Rampage SN-R10
-Trust GXT40
-Bloody G500
-GamePower Magnus v2

Laptop'da kullanıcam ve tek jak girişim var. Mümkün mertebe USB giriş veya tek Jak giriş Kulaklıklar önceliğim aparat takarak ses kalitesini düşürmek istemiyorum.

//edit
Sürekli Discord kullanıyorum mikrofon ve kulaklık hassasiyeti önemli benim için. Yani f/p ürünü olursa bütçemi birazcık daha çıkarabilirim fakat zorlayamam çok fazlada.

-GamePower Medusa
-Rampage SN-R7
-Rampage SN-R10
-Trust GXT40
-Bloody G500
-GamePower Magnus v2

//edit
Sürekli Discord kullanıyorum mikrofon ve kulaklık hassasiyeti önemli benim için. Yani f/p ürünü olursa bütçemi birazcık daha çıkarabilirim fakat zorlayamam çok fazlada.
---- JamesDonkey isminde bir marka var kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yoruma yazabilirlerse sevinirim

Son düzenleme: