Gamepower monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AtoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gamepower monitör alınır mı?

• Kullanılan toplam oy
    5

AtoX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar, ASUS TUF VG24vq monitör aldım fakat ölü piksel çıktığından dolayı iade ettim. Gamepower GPR24C1MS144 model monitör almayı düşünüyorum. Fiyatı 1340 TL daha alacaklarım olduğundan fiyatı bana uygun geldi. Çoğu kişi uzak durun dese de kullananlar bir o kadar da memnun. Ayrıtten artık şansıma güvenmediğim için monitörün ölü piksel garantili olması da cabası. Kullanan arkadaşlar varsa memnun mudur? Bulutlanma veya ghosting yaşayan var mı? FreeSync sorunsuz çalışıyor mu? FreeSync açınca ViewSonic monitörlerdeki gibi 1ms özelliği deaktive olmuyorsa almayı düşünüyorum, teşekkürler.

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Merhabalar, ASUS TUF VG24vq monitör aldım fakat ölü piksel çıktığından dolayı iade ettim. Gamepower GPR24C1MS144 model monitör almayı düşünüyorum. Fiyatı 1340 TL daha alacaklarım olduğundan fiyatı bana uygun geldi. Çoğu kişi uzak durun dese de kullananlar bir o kadar da memnun. Ayrıtten artık şansıma güvenmediğim için monitörün ölü piksel garantili olması da cabası. Kullanan arkadaşlar varsa memnun mudur? Bulutlanma veya ghosting yaşayan var mı? FreeSync sorunsuz çalışıyor mu? FreeSync açınca ViewSonic monitörlerdeki gibi 1ms özelliği deaktive olmuyorsa almayı düşünüyorum, teşekkürler.
Alınır bence.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Ben alınmaması taraftarıyım. Bu tip markaları asla tavsiye etmedim, hala da etmiyorum. Yok öyle üstüne Samsung panel yazıp satmak. Bu monitörlerin kalibrasyonu ne kadar başarılı? Güç devreleri ne kadar sağlam? Yaydığı radyasyon nedir? Gerçekten iyi şartlar altında mı üretiliyor? Aynı monitörü satan daha kaç yüz tane çinli merdivenaltı marka var?

unplugged

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Bence almamalısın onun yerine üstüne biraz daha para koyup benq'nun monitörlerinden alabilirsin. Mesela "Benq XL2411P"