Gamepower Bane İncelemesi.1 Ay Kullanım Sonrası Yorumlarım.

Bu konuyu okuyanlar

rubyisred

Asistan
Katılım
9 Ocak 2019
Mesajlar
395
Reaksiyon puanı
208
Puanları
43
Yaş
18
Selamlar Herkese.
Eski Mousem (GXT 108 Rava) bozulunca artık yeni bir mouseye geçme vaktinin geldiğini düşündüm ve uzun süre götüren bir mouse istedim.
Tercihim Gamepower Bane oldu.Peki neden?
Çünkü 90 TL ye Alacağınız En baba mouselerden birisidir kendisi.
Gamepower'in warlock gibi ucuz klavyelerini internet kafede test edip fiyatına göre çok beğendiğim için içimde bir güven oluştu açıkçası.
Technopat gibi Forumlarda Gamepower,Everest,Rampage vb. şeyleri almayın diyorlar.Gamepower için aynısını diyemeyeceğim.Evet Everesti ASLA almanızı önermem Rampageden emin değilim ama Gamepower Alınabilir.
Neyse fazla uzatmadan geçelim mouseye.Öncelikle bu mousede neler var?
Görünüşten başlayalım.Görünüşü gayet yerinde şık bir mouse.ışık dizaynı ursadaki gibi masaya yansımıyor ama genede bu bir eksi değil çünkü hala çok güzel.RGB desteği mevcut.yazılımından RGB sini vb şeylerini ayarlayabilirsiniz.Solda 2 adet ortada ise DPI ve Işık modunu değiştirmenize yarayan 2 buton onun dışında ekstra pek bir tuş yok.
Yazılım olarak başarılı duruyor.Makro,RGB vb şeyleri ayarlayabilirsiniz.DPI desteği olarak 2500 e kadar sunulmuş ve yazılımdan ayrıntılı DPI seçebiliyorsunuz.Örnek Resim:
Ekran Alıntısı.PNG

Ele oturuş olarak büyük elliler için güzel bir mouse.Eliniz biraz daha küçükse Ursa almanızı tavsiye ederim.
Sensör Kalitesi Kötü Değil.Eski mousemde hızlıca çevirince takılırken bunda hiç takılma yaşamıyorum.
Benim Ürünü Aldığım Yeri Buradan bulabilirsiniz.Şuan Temin Edilmiyor Ama 1 ay önce aldığımda temin ediliyordu.Hepsiburada gibi sitelerdende alabilirsiniz. Ben kargo dahil 92 tl ye aldım.
Sorularınız Olursa Çekinmeden Sorabilirsiniz :).
 

Mert0

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2019
Mesajlar
2,460
Reaksiyon puanı
1,702
Puanları
113
Elinize sağlık güzel yazı. İyi günlerde kullanın. :)
 

Zlatanerra

Asistan
Katılım
21 Şubat 2011
Mesajlar
373
Reaksiyon puanı
217
Puanları
43
İnceleme için teşekkürler.
Genellikle önerilmeyen bu markaları satış sonrası hizmetin kötü olduğunu ya da olacağı yüzünden önermiyorlar. Tabi bunun yanında kullanılan malzemenin kalitesi ve buna bağlı olarak malzemede zamanla ortaya çıkabilecek mekanik yorulmalar. Gamepower, Rampage, Everest gibi ürünlerden çok kullandım bugüne kadarda bir sorun yaşamadım.
Şöyle bir gerçekte var; ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti. ?
 

utkuversus

Mizuru
Emektar
Katılım
12 Temmuz 2015
Mesajlar
17,627
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
13,135
Puanları
113
Yaş
20
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle eskitin farenizi. Ama yazınızda katılmadığım bir nokta var.

Öncelikle Everest ve Rampage aynı markalardır. Yani Rampage Everest'in bir ürün ailesidir. Diğer yan sanayi markalara göre hem yerlidir, hem çok iyi bir teknik servisi vardır(Ki bu neden düşük bütçede başka alternatifi olmaması için gayet yeterli.). Bunu cebe atalım.
İkincisi GamePower ve JamesDonkey markaları başta olmak üzere diğer çinli markaları burada da tavsiye etmeyiz, edemeyiz. Bu kişilerin başında da ben gelirim. Nedeni ise bu tip markaların satış sonrası desteğinde çoğunlukla kullanıcıyı mağdur etmesidir. Bu sebepten ötürüdür ki ben kimseye klavye başından bu ürünleri tavsiye edemem, bunun sorumluluğunu asla alamam. Kamera arkasına geçip bu ürünlere yağ çeken kişileri asla saymıyorum. Onlar ayrı bir havada zaten.
 
Üst