Soru Gamepower 650w psu yardım lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan as1m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Şuanki bilgisayarımda kullandığım gamepoer 650w psu başlarken bir yere sürtüyor gibi tıngırtı geliyor ve 3-4 saniye sonra gidiyor.Şimdi gamepower psu alınmaz diyenler olucak fakat yardımcı olursanız daha çok sevinirim.Bir şey farkettim bilgisayarın yan kapağını açtım ve psu yu kasanın yanına koydum ve üste üfürür şekilde çalıştırdığımda ses gelmiyor fakat alta üfler şekilde yaptığımda ses geliyor nedeni nedir sizce.Acaba aşağı çevirdiğimde kablo filan mı temas ediyor,ediyorsa nasıl halledebilirim.

kasa : GamePower Horizon Gaming MESH Panel 650W 80+ Bronze Dahili PSU 4*120mm RGB Fan RGB Kontrolcü ve Uzaktan Kumanda - incehesap.com

psu : Ucuz Power Supply (PSU) Ürünleri ve Fiyatları - incehesap.com

ardayvl

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Çok kötü bir psu keşke almadan önce sorsaydınız. Halk dilinde tabiri:
C4

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Çok kötü bir psu keşke almadan önce sorsaydınız. Halk dilinde tabiri:
C4
Bende bilirim daha iyisnini almayı fakat marka ile alakası yok sesin ve bu hazır sistem olduğu için değiştirme imkanım yoktu 2 senedir kullanıyorum sadece sesinde sıkıntı var.C4 diyorsunuz fakat elimde bozuk sharkoon 750w,high power 600w psu lar var bunlara kaliteli diyorlar ama ben bunları ancak bu zamandan sonra hurdacıya veririm.

ardayvl

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Konuyu Technopat veya DA forumda açmanı öneririm. Burda bilgisayar teknik desteği konusunda bilgili yardımcı insan yok denecek kadar az.

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Konuyu Technopat veya DA forumda açmanı öneririm. Burda bilgisayar teknik desteği konusunda bilgili yardımcı insan yok denecek kadar az.
Benden biliyorum az ve farkediyorum fakat yapıcak birşey yok,konuyu 100 kişi görüyor ama 1 kişi cevap vermesi üzücü.Technopat dan ban yedim 2023 de açılıcak, DA forum u hiç kullanmadım ama böyle konularda yardım edecek sayısı fazla ise kayıt olurum.

ardayvl

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Benden biliyorum az ve farkediyorum fakat yapıcak birşey yok,konuyu 100 kişi görüyor ama 1 kişi cevap vermesi üzücü.Technopat dan ban yedim 2023 de açılıcak, DA forum u hiç kullanmadım ama böyle konularda yardım edecek sayısı fazla ise kayıt olurum.
Emin olun burda 10 kişi varsa orda 100 kişi rahat vardır teknik destekte yardımcı olabilcek.
Burda telefon ağırlık gibime geliyor.

as1m

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Emin olun burda 10 kişi varsa orda 100 kişi rahat vardır teknik destekte yardımcı olabilcek.
Burda telefon ağırlık gibime geliyor.
* Sadece Telefon ve gündelik hayat...

İyi günler ben DA forum a bi göz atıyım.