Gamepower 144hz 24 inç 1ms monitör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArdaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Gamepower almanızı önermem, şu daha iyi bir ürün:

Bu arada attığınız ürün zaten şuan temin edilemiyor.

ArdaC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Gamepower almanızı önermem, şu daha iyi bir ürün:

Bu arada attığınız ürün zaten şuan temin edilemiyor.
Gamepower monitörde samsung vga panel kullanılıyor ayrıca attığınız monitördeki özelliklerden daha iyi neden gamepowera bu kadar önyargılı yaklaşıyorsunuz anlamış değilim attığınız monitörde güzel ancak şık durmuyor

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Gamepower monitörde samsung vga panel kullanılıyor ayrıca attığınız monitördeki özelliklerden daha iyi neden gamepowera bu kadar önyargılı yaklaşıyorsunuz anlamış değilim attığınız monitörde güzel ancak şık durmuyor
O firmanın ürünlerinde Samsung panel kullanması iyi bir artı fakat güç besleme devresi, kontrolcü devresi ve malzemenin kanserojen maddelerinin O2 ile teması dolayisiyla oluşacak etkiden N’ber?

Monitor almışken bilindik bir markadan alın diye (karşınızda bir muhattap olsun diye) önerilerimiz daha bilindik ve kendini kanıtlamış markalar üzerine, biraz daha biriktirip aynı tasarımsal ve donanımsal özelliklerde bir monitör tercih ederseniz sizin kariniza daha iyi olur fakat son karar tabiki sizin.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Gamepower malzeme kalitesi ve satış sonrası destekte en zayıf markalardan.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
1587292627205.png

Bir insan neden Gamepower'ı savunur anlayamıyorum :D Donanım Arşivi ballandıra ballandıra anlattığı için sanırım. Gamepower'a para vermektense hiç almayın daha iyi. @AlteredTech'in de dediği gibi Gamepower malzeme kalitesi ve satış sonrası destekte en zayıf, en kötü markalardan birisi. Alırsınız maksimum 3-5 ay kullandıktan sonra sorun çıkartır, diğer markalar çıkartmaz demiyorum fakat daha bilindik (Viewsonic, AOC) gibi markalardan alırsanız bir sorun çıkarsa sizi mağdur etmezler. Bütçenizi ve ne için kullanacağınızı söylerseniz sizin için monitör tavsiye edebiliriz.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Çok Samsung panel isterseniz size bi ürün önereyim. Arada 3ms bi fark var bunu da algılayamazsınız zaten.

ArdaC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ekli dosyayı görüntüle 94138
Bir insan neden Gamepower'ı savunur anlayamıyorum :D Donanım Arşivi ballandıra ballandıra anlattığı için sanırım. Gamepower'a para vermektense hiç almayın daha iyi. @AlteredTech'in de dediği gibi Gamepower malzeme kalitesi ve satış sonrası destekte en zayıf, en kötü markalardan birisi. Alırsınız maksimum 3-5 ay kullandıktan sonra sorun çıkartır, diğer markalar çıkartmaz demiyorum fakat daha bilindik (Viewsonic, AOC) gibi markalardan alırsanız bir sorun çıkarsa sizi mağdur etmezler. Bütçenizi ve ne için kullanacağınızı söylerseniz sizin için monitör tavsiye edebiliriz.
Hayır gamepowerı savunmuyorum çoğu insan direkt kötülüyor onu demek istedim bütçem max 1300tl 144hz 1ms 24 inç monitör arıyorum

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Hayır gamepowerı savunmuyorum çoğu insan direkt kötülüyor onu demek istedim bütçem max 1300tl 144hz 1ms 24 inç monitör arıyorum

4ms ile 1ms arasındaki fark çok zor farkedilir. Attığım daha kaliteli ve güzel bir ürün, 1300tl için en iyi seçenek.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Lan siz kimsiniz Abdullah Abi'min önerdiği monitörü önermiyorsunuz? (!)
Geympavır piyasadaki en iyi markadır. Zaten monitörü alıyoruz bitiyor. Bozulunca çöpe atıyoruz para bol bizde. Ne gerek var garantiye falan. Boşver gitsin. Millet aptal, gidip 50 lira fazlasına marka monitör alıyor. Ben burada 50 Lira kara geçiyorum hahahahaha.

ArdaC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lan siz kimsiniz Abdullah Abi'min önerdiği monitörü önermiyorsunuz? (!)
Geympavır piyasadaki en iyi markadır. Zaten monitörü alıyoruz bitiyor. Bozulunca çöpe atıyoruz para bol bizde. Ne gerek var garantiye falan. Boşver gitsin. Millet aptal, gidip 50 lira fazlasına marka monitör alıyor. Ben burada 50 Lira kara geçiyorum hahahahaha.
Dediğiniz kişiyi tanımıyorum bile niye bu kadar üstüme geldiniz anlamadım?Ben sadece forumlarda daha ürününü kullanmamış kişilerin sallamasına ayar oluyorum.Siz de onlardan birine benziyorsunuz

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Dediğiniz kişiyi tanımıyorum bile niye bu kadar üstüme geldiniz anlamadım?Ben sadece forumlarda daha ürününü kullanmamış kişilerin sallamasına ayar oluyorum.Siz de onlardan birine benziyorsunuz
Bahsi geçen marka, marka olsa tamam. Mesela ben Everest(Rampage) markasına bu kadar sallamam. Adamlar işlerine önem veriyor. Satış sonrası destek iyi. Garanti desen Türkiye'de rakibi yok. Daha ne isterim bir markadan?
GamePower klavye tuşlarının sökülüp garantiye yollayan kullanıcıların yorumlarını oku istersen. Her birine kullanıcı hatası denip geri yollandı klavyeler. Şu anki durum nedir bilmiyorum ama, bunun adı ön yargı değil tecrübedir.