conor model 313248217
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 645
Ücretsiz gameplus üyeliği aldım ama oyun oynayamıyorum oyunun üstüne tıkladığım zaman oyunun sayfasına yönlendiriyor
Oyuna steamde sahip misiniz? Veya epic gamesdeÜcretsiz gameplus üyeliği aldım ama oyun oynayamıyorum oyunun üstüne tıkladığım zaman oyunun sayfasına yönlendiriyor
iyi'de ne anlamı kalıyor ki para mı vermem lazım oyun oynamak içinOyuna sahip olmanız gerekiyor. Steam/origin gibi kütüphanenizde bulunan ve platform tarafından desteklenen oyunları oynayabilirsiniz sadece.
GeForce Now kullanmak istiyorsanız hem GeForce Now'a hem de oyunlara para vermelisiniz.iyi'de ne anlamı kalıyor ki para mı vermem lazım oyun oynamak için
Evet. Sistemin mantığı oyunlara sahip olan ancak iyi bir şekilde oynayabileceği sistemleri olmayan kullanıcılara yönelik.iyi'de ne anlamı kalıyor ki para mı vermem lazım oyun oynamak için
peki ya ea play nasıl aynı sisteme mi sahip?Evet. Sistemin mantığı oyunlara sahip olan ancak iyi bir şekilde oynayabileceği sistemleri olmayan kullanıcılara yönelik.
Ea play alırsanız aboneliğiniz süresince üyeliğe dahil olan oyunları oynayabilirsiniz. Ancak aboneliğiniz bittiğinde oyunlara olan erişiminiz de biter. Xbox game pass de bu şekildedir. Bu sistemlerle geforce now tamamen farklı birbirinden.peki ya ea play nasıl aynı sisteme mi sahip?
peki ya bir oynama süresi var mıEa play alırsanız aboneliğiniz süresince üyeliğe dahil olan oyunları oynayabilirsiniz. Ancak aboneliğiniz bittiğinde oyunlara olan erişiminiz de biter. Xbox game pass de bu şekildedir. Bu sistemlerle geforce now tamamen farklı birbirinden.
Hayır. Aboneliğiniz devam ettiği sürece oyunları satın almış gibi oynayabilirsiniz.peki ya bir oynama süresi var mı