Gamepad Titreyince Oyunlarda Kasma

bekir6695

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 3 adet Gamepad var. Oyunlarda 60-70 fps arası performansla oynuyorum.
Gamepad ın biri titreyince 5-10 arası fps düşüşü oluyor, Gamepadın ikisi titreyince 25-30 arası fps düşüşü oluyor, Gamepadın üçü titreyince fps 10-15 arası oluyor. Eğer Gamepad'ler titremiyorsa 0 fps düşüşü oluyor.

Gamepad sürücüleri yüklü ve sorunsuz çalışıyor markaları ve modelleri; Platoon PL-2593. Ben Gamepad'lerde sorun olduğunu sanmıyorum.
3 farklı oyunda bu sorunla karşılaştım. Oyunlarda x360ce kullanıyorum. Farklı bir emulator araştırdım fakat kullanmayı beceremedim.

Denediğim çözüm yolları;
Az öncede de söylediğim gibi farklı emulator kullanmak istedim fakat kullanamadım. Önerebileceğiniz x360ce gibi kullanımı basit emulator programı varsa yazarsanız sevinirim.
Gamepad'leri arka panale takarak denedim yine aynı sorun devam ediyor.
Windows 10 64 bit kullanıyorum. Sürücüler güncel. İşletim sisteminden kaynaklandığını da sanmıyorum. Ama Windows 8.1 64 bit işletim sisteminde denemeyi düşünüyorum.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

bekir6695

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözüme yaklaştım.
Sorunun emulator programından kaynaklandığını farkettim. Emulator gerekmeden Gamepad ile oynanan oyunlarda kasma olmuyor. Söylediğim gibi ben x360ce kullanıyorum. Buna benzer kullanımı basit Gamepad emulator programı lazım.
Umarım bulabilirim.