Gamepad alacam arkadaslar fikirleriniz ???

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar su an itibariyle gamepad almayi
dusunuyorum baslica begendigim model
logitech f710 tavsiye edeceginiz urun oncelikle
kablosuz olmali ps3 dede calisirsa guzel olur
android telimede baglayabilirsem tadindan
yenmez sunu solemeliyim fikirleriniz benim
icin cok ama cok onemli simdiden tesekkur
ederim iyi forumlar....

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar su an itibariyle gamepad almayi
dusunuyorum baslica begendigim model
logitech f710 tavsiye edeceginiz urun oncelikle
kablosuz olmali ps3 dede calisirsa guzel olur
android telimede baglayabilirsem tadindan
yenmez sunu solemeliyim fikirleriniz benim
icin cok ama cok onemli simdiden tesekkur
ederim iyi forumlar....

başka alternatifte yok zaten bu saatten sonra alınacak donanımlar bence kablosuz olmalı bende bunu almayı düşünüyorum ama biraz pahalı geldi ucuzlasın bende alıcam

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
100 tl gibi bir fiyatı olması lazım cihazı kullanmış biri olarak söylim özellikle yarış oyunlarında titreşim müthiş adeta iç organlarınıza kadar titretiyor verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün çok fazla yarış oyunu oynarsanız bu ürünle bileğinizde sancı oluşabilir ağrıyabilir titterşim motorları cidden çok güçlü

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
f710'u beğendiysen durma al. Benim evde var bir tane, alabileceğin en güzel gamepad.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gamepad konusunda sana şöyle söyleyim bende hem f710 var hemde microsoft xbox 360 wireless pc controller var.
Her ikisini de ve artı o diğer ucuz (snopy,kontorland v.s.) gamepadleri de kullanmış birisi olarak sana önerim ve tavsiyem xbox 360'ın gamepadidir.En azından deneme şansın varsa her ikisini de dene ama dediğim gibi bende her ikiside var ama logitech bende şuanda stepne olarak bi kenarda duruyo :laugh:

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gamepad konusunda sana şöyle söyleyim bende hem f710 var hemde microsoft xbox 360 wireless pc controller var.
Her ikisini de ve artı o diğer ucuz (snopy,kontorland v.s.) gamepadleri de kullanmış birisi olarak sana önerim ve tavsiyem xbox 360'ın gamepadidir.En azından deneme şansın varsa her ikisini de dene ama dediğim gibi bende her ikiside var ama logitech bende şuanda stepne olarak bi kenarda duruyo :laugh:

Yardimlarin icin sagol birsey daha var peki xbox 360 wireless controllerin tetikleri analogmu yani bn f1 hastasiyim bana kademeli olarak gaz ve fren sunabilecekmi?

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardimlarin icin sagol birsey daha var peki xbox 360 wireless controllerin tetikleri analogmu yani bn f1 hastasiyim bana kademeli olarak gaz ve fren sunabilecekmi?

eğer kademeliden kastın bir nevi hassaslık ayarı gibi falansa aynen öyle kademeli olarak işliyor mekanizma yani ne kadar basarsan o kadar tepki alıyorsun :thumbup1: mesela nfs'nin son çıkan most wantedı oynarken ne kadar basarsan gaz tetiğine o kadar hızlı gidiyordun tam basarsan full son gaz gidiyordun..

hayrettinnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım sana xbox 360 pc wireless tavsiye ederim bende f710 var,bilmiyorum benden mi kaynaklanıyor ama algılama mesafesi çok az f710 un önüne masa koyuyorum algılayamıyor ama xbox 360 wireless var canavar gibi hiç takılmadan oynuyor bence xbox360 pc wireless al ve f710da w8 uyumluluk problemi yaşayabilirsin

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sana xbox 360 pc wireless tavsiye ederim bende f710 var,bilmiyorum benden mi kaynaklanıyor ama algılama mesafesi çok az f710 un önüne masa koyuyorum algılayamıyor ama xbox 360 wireless var canavar gibi hiç takılmadan oynuyor bence xbox360 pc wireless al ve f710da w8 uyumluluk problemi yaşayabilirsin

Tesekkurler tecrubelerin icin fakat su alicisi cok buyuk xboxin o bni uzuyor ayrica ps3 le de uyumllu dgl