Gameekstra kulaklık iadesini kabul etmemesi.

mudblood

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
13
Trendyol üzerinden gameesktra dan asus cerberus v2 kulaklığını almak istiyorum fakat boyutu bana uygun olup olmaması konusunda endişem var. Satıcıya bu durumda iademi kabul edip etmeyeceklerini sorduğum da ''hijyen açısından edemiyoruz'' cevabıyla geri dönüş yaptılar. Sonuç olarak ben kulaklığı denemeden olup olmayacağını anlayamam. Mağdur da olmak istemiyorum ama başka bir yerde de bu kulaklıktan satılmıyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı bu durumla ilgili?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Kulaklık konusundaki bu iade politikası her yerde vardır diye biliyorum. Kişisel bir ürün sonuçta başkasının kullandığı kulaklığı kullanmak istemez kimse. Varsa mağazalarda teşhir ürünlerini deneyebilirsiniz veya hepsiburada gibi yerlerde de satılıyor. Oradaki müşteri hizmetlerine de sorabilirsiniz bu durumu. Kulaklığın boyutu muhtemelen ayarlanıyordur şimdiye kadar herhangi bir oyuncu kulaklığında boyut sorunu yaşayan görmedim ancak siz de haklısınız lafım yok. Umarım sıkıntı yaşamazsınız.

mudblood

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
13
Kulaklık konusundaki bu iade politikası her yerde vardır diye biliyorum. Kişisel bir ürün sonuçta başkasının kullandığı kulaklığı kullanmak istemez kimse. Varsa mağazalarda teşhir ürünlerini deneyebilirsiniz veya hepsiburada gibi yerlerde de satılıyor. Oradaki müşteri hizmetlerine de sorabilirsiniz bu durumu. Kulaklığın boyutu muhtemelen ayarlanıyordur şimdiye kadar herhangi bir oyuncu kulaklığında boyut sorunu yaşayan görmedim ancak siz de haklısınız lafım yok. Umarım sıkıntı yaşamazsınız.
sizi de anlıyorum fakat kulaküstü kulaklık sonuçta ve denemeden de test etmenin pek bir imkanı yok. Virüsten dolayı da gidemiyorum bir yere