Game Pass beni şaşırttı

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar, Series S aldım sıfır, 3 aylık Game Pass Ultimate bedava çıktı, Kütüphanedeki oyunlara inanamadım, hayatımdaki ilk konsolum, Ne ararsan var, Assasins Creed'ler, Battlefieldler, Mortal Kombat 11, FIFA 24, Need For Speed, daha sayamayacağım A kalite oyunlar. Verdiğim para sonuna kadar helal olsun.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,720
Bildiğim kadarıyla gta 6 açacak haberin olsun güle güle kullan kardeşim

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,419
Hayırlı olsun. Hangi konsol?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,419
Mübarek olsun.

Ben konsola hiç yakın duran biri değilim nedense. Hele o kollarla hiç oyun oynayamam. Klavye ve fare yerini vermiyor bence o kollar.

Bi şey soriyim Kolları çıkarıp klavye ve fare bağlanabiliyormu konsola?

RAZERR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bildiğim kadarıyla gta 6 açacak haberin olsun güle güle kullan kardeşim
xbox series s aşşa yukarı 1660s gücünde flan yazılım getirdiği ekstra optimizasyon ile açar açmasınada umarım ps3 teki gta 5 gibi olmaz hızlı gidince kaplamalar yok olup aşşa düşmeyiz :D

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,282
Mübarek olsun.

Ben konsola hiç yakın duran biri değilim nedense. Hele o kollarla hiç oyun oynayamam. Klavye ve fare yerini vermiyor bence o kollar.

Kullanılıyor ama her oyun desteklemiyor klavye mouse ı. Acayip acayip ayarlar yapmak gerekiyor. Ama oynanıyor. Ben de klavye mousei bırakıp ps4 alma gafletinde bulunmuştum. 🤣

uags1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Mübarek olsun.

Teşekkür ederim hocam, Ben Pes FIFA falan oynuyorum genelde, Savaş Oyunları kolla biraz zor geliyor ilk başta ama alışıyorsun. Araba yarışı oynamak zaten çok basit, bana göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

xbox series s aşşa yukarı 1660s gücünde flan yazılım getirdiği ekstra optimizasyon ile açar açmasınada umarım ps3 teki gta 5 gibi olmaz hızlı gidince kaplamalar yok olup aşşa düşmeyiz :D
Öyle olacağını sanmıyorum, Rock Star games, Series S için özel olarak çalıştığını ve oyunun stabil olacağının sözünü verdi diye okudum.