Game Of Thrones Yayın yasağı

Emircan236

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben game of thronesi internetten seyrediyordum ama yayın yasağı ile siteler diziyi kaldırdı ben diziyi nerden izlemeye devam edebilirim bildiğiniz önerdiğiniz torrent siteleri yada dns ayarlarını felan değiştirerek izlemeye devam edebilir miyim ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Dizilab da dün vardı. Dns etki etmez, kaldırıldı engellenmedi. Ünlü torrent siteleri var kickass gibi, bölümleri indirip altyazı başka siteden indirebilirsin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Game of thrones izle yazınca çıkan siteden açtım baktım bi sorun yok. Ama tabiki torrent ile indirip izleyin bu kalitede dizi izlenmez.
Herhangi bir public tracker işinizi görür, yeni bölümlerde public siteler epey iş görüyor.

Emircan236

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Game of thrones izle yazınca çıkan siteden açtım baktım bi sorun yok. Ama tabiki torrent ile indirip izleyin bu kalitede dizi izlenmez.
Herhangi bir public tracker işinizi görür, yeni bölümlerde public siteler epey iş görüyor.
Affedersiniz hangi siteden izlediğinizi sorabilirmiyim

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Popcorn ; torrent mantığıyla çalışan, indirirken izleme şansı veren ve altyazıyı otomatik ekleyen bir sistem. Zamanında araştırmış ama bana hitap etmediği için kullanmamıştım. İndirip, müsait bir zamanda offline izlemek daha keyifli geliyor bana. Üye olmayı gerektirmeyen Rarbg torrent sitesinde, yüksek seed destekli, bir çok alternatifli görüntü kalitesinde paylaşım oluyor. Ortalama bir internet hızıyla da hemencik iniveriyor. Kickass ve Piratebyte diğer ücretsiz alternatifler.