Game of Thrones: CHP

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
CHP'de kurultay zamanı yaklaştı. Koltuk savaşları da başladı.

Daha önce bir kaç paylaşımımda CHP içerisindeki Ulusalcı-Alevi grupların koltuk savaşlarından bahsetmiştim. Muharrem İnce nin sindirilmesi, Kaftancıoğlu-İlgezdi çatışması vs...

Şimdi olay bambaşla bir boyuta ulaştı. Parti içerisindeki hakim güç olan Alevi gruplar da 2 ye ayrıldı.

Daha önce parti içi alevilerin liderliğini yapan Kaftancıoğlu'nun karşısına, İstanbul il başkanlığında rakip olarak yine alevi cenahtan Cemal Canpolat geçiyor. Bunun nedeni ise, Kaftancıoğlu'nun HDP seviciliğinde oldukça ileriye gitmesi. Parti içi alevi gruptan bir kısmı bu durumdan rahatsız, fakat ulusalcıların önde gelenlerinden plaza prensi İlgezdi'yi istemiyorlar. Bu nedenle daha önce tecrübesi de olan Cemal Canpolat'ı destekleyecekler.

Bakalım neler olacak.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
CHP'nin Milli Sporu başlamış :)

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
CHP'de kurultay zamanı yaklaştı. Koltuk savaşları da başladı.

Daha önce bir kaç paylaşımımda CHP içerisindeki Ulusalcı-Alevi grupların koltuk savaşlarından bahsetmiştim. Muharrem İnce nin sindirilmesi, Kaftancıoğlu-İlgezdi çatışması vs...

Şimdi olay bambaşla bir boyuta ulaştı. Parti içerisindeki hakim güç olan Alevi gruplar da 2 ye ayrıldı.

Daha önce parti içi alevilerin liderliğini yapan Kaftancıoğlu'nun karşısına, İstanbul il başkanlığında rakip olarak yine alevi cenahtan Cemal Canpolat geçiyor. Bunun nedeni ise, Kaftancıoğlu'nun HDP seviciliğinde oldukça ileriye gitmesi. Parti içi alevi gruptan bir kısmı bu durumdan rahatsız, fakat ulusalcıların önde gelenlerinden plaza prensi İlgezdi'yi istemiyorlar. Bu nedenle daha önce tecrübesi de olan Cemal Canpolat'ı destekleyecekler.

Bakalım neler olacak.

Alevi, alevi, alevi başka hiç bir şey yazmamışsın bomboş yorum başka bir şey değil.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Alevi, alevi, alevi başka hiç bir şey yazmamışsın bomboş yorum başka bir şey değil.

Benim aleviler ile bir alıp veremediğim yok, fakat parti içerisindekiler kendilerini zaten bu şekilde isimlendiriyor. Onlar kendini alevi diye nitelendirirken ben onlara maradona mı diyeyim, bu nasıl bir kafa?

Ayrıca yorumun doğru olup olmadığını yakında göreceğiz, az kaldı.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Benim aleviler ile bir alıp veremediğim yok, fakat parti içerisindekiler kendilerini zaten bu şekilde isimlendiriyor. Onlar kendini alevi diye nitelendirirken ben onlara maradona mı diyeyim, bu nasıl bir kafa?

Ayrıca yorumun doğru olup olmadığını yakında göreceğiz, az kaldı.

Yazından alıp veremediğin o kadar belli ki, parti içerisindeki grup kendini aleviler olarak mı adlandırmış sen nereden biliyorsun?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Konu içeriği güzelmiş :D

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Daha önce aday olacağını buradan duyurduğum Cemal Canpolat, kılıçdaroğlu tarafından ban yedi. :D

Parti içi demokrasi (!) rüzgarları esiyor.