Game Capture

erkags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Game Capture cihazı almak istiyorum. Roxio game capture'a baktım az önce sitesinde kargo dahil 129 dolar'dan satılıyor. Oradan aldığımda ne kadar gümrük vergisi ödemem gerekecek burada.

Bir diğeri Elgato Game Capture, Apple Store'un internet sitesinde yaklaşık 599 TL'den satılmakta.

Roxio'yu almak isterim ancak ödenecek verginin ne kadar olduğunu bilmiyorum.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yerli tekno marketlerde yok mu ? Online alışveriş sitelerinde de vardır mutlaka.

erkags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yerli tekno marketlerde yok mu ? Online alışveriş sitelerinde de vardır mutlaka.

Türkiyede yerli mağazalarda yok. Gittigidiyorda da göremedim. Türkiye resmi olarak Apple Store'da Elgato o da fiyatı uçuk. Amazonda 150 dolar. Kargo ücreti ne kadar bilmiyorum.

Game Capture'lar ülkemizde pek satışı olmuyor resmi olarak.

oomegaak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum amazondan bi bak istersen istersen gumruk olaylarini onlar halletsin dersen oyle bi secenek var oturur cihAzi beklersin evinde game capture nedir bilmem etmem ama amazon buyuk site

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşalar maximum 100 tl bütçeyle 720P video çekebileceğim Playstation 4 uyumlu capture card önerirmisiniz

hasanfb2001

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lütfen acilen yardım bekliyorum ona göre ps 4 ümün yanında sipariş vereceğim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

veya elgate game capture hd alsam uyumlu olurmu ps4 ile kullanabilirmiyim

emirkargi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aliexpress diye bir alışveriş sitesi var birde ona bak gittigidiyor mantığında bir site kargo ücretin yok genellikle yazıyor zaten orada.. Çinden sipariş ver burda yapıştır :)