Galaxyy s4 bi sorun yadırm edermısınız

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlarm s4 u alalı 2 haffta oldu sorunum su telefondan gayet memnumum ama sanki başlarda olmayan bı sorunla karşılastm ayarlar menusune girdiğimde mesela orda ekran ayarları işte parlaklık olarak bir sürü ayrı başlıklar farketmıyop herhangı birine tıkladığımda o ayarlarla ilgili kısım bıraz gec geliyor hatta tıkladığımda yana mavi gösterge bile yavaş yavaş kayboluyor ilgili kısım ondan sonra acılıyo sorun nedir acaba normalmidir kullanan arkadaşlar acaba farkettilermi hafıza kartı yokken böle bı sorun yoktu bende uyduruktan hafıza kartı vardı onu taktım bide oyun kurdum ıron men gibi kalıteli oyunlar acaba ondanmı bıraz gec acılıyo teşekkürler

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konunun başlığında S4 görünce düşüp camı çatladı sandım bilinçaltı olmuş artık :)

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hafiza kartindan olacagi pek muhtemel degil ama telefon isiniyorsada yani islemciler kullaniliyor demektir bununda sebebi son zmanlarsa yükledigin program olabilir yani canli duvar kagidi gibi progrmlar olabilir onu kaldirip bide öyle bak :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Tam net anlamadım yanlış anlaşılmasında hafıza kartından 1 ihtimal olabilir Oyun hafıza kartındaysa hafıza kartının okuma -yazma hızı düşükse dandikse yani Oyun geç açılır bunu şuna benzetebiliriz

SSD mi daha hızlı bir uygulamayı açar yükler

MEKANİK DİSK mi alakası olmasada buna benzer bır durum

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya söleki hafı kartı dandık calışıyo ama eski mıcro sd kart oyunlar tel hafızasında yüklü oyunlarda yada internet dolaşırken kasma yok demek istediğim sadece ayarlar menüsünde oluyo sadece ayarlar menüsünde dolaşırken mesela ayarlar menüsünde ekran kısmına tıkladım tıkladığımda mavı ışık beliriyor nereye bastığını gösteren o ışık yavaş yavaş kapanıyo ekranla ilgili kısım sonradan acılıyo tabi bu okadarda yavaş değil gene telefon hızlı herhangi bir kasma yok sadece dediğim yerde oluyo ama sanki basta böle bi durum yoktu ayarlarda hangi kısma tıklarsam tıklıyım saş diye acılıyodu 2 hafta oldu alalı teli basta böle bi durum yoktu bide nfs mostwanted oyununun apk sını buldum netten sürüm son sürüm googleden yüklemedim acaba ondan dolayımı olabilir bilemiyorum ki yardımcı olacak başka arkadaş s4 kullanan arkadaşlar deneyebilirmi acaba ayarla menüsünde

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gec aciliyor derken 1 saniyeyi geciyor mu? [MENTION=287806]gencler89[/MENTION]

gencler89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en basta tıkladıgım anada acılıyodu ama suan tıkladıktan sonra 2 sn buluyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

belkide normali öleydi ama sanki bana yavas acılmaya basladı gibi geliyor

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yukledigin oyunlardan kaynakli bi sorun olabilir diye dusunuyorum. Hafiza kartini formatla ve telefonunu fabrika ayarlarina dondur bi istersen. Hafiza kartina bi'sey atmadan once guvenlik icin bilgisayarinda bi tarama yap..

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Telefonunuza temiz bir format iyi olacaktır.
Bunun için telefonu kapatın.
Ses Açma+Home+Power tuşlarına Samsung Galaxy S4 yazısı gelinceye kadar basılı tutun.
Daha sonra çıkan ekrandan wipe data factory reset seçeneğine ses tuşlarıyla gelin daha sonra power tuşu ile onaylayın