Galaxy wonder root olur mu?

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung I8150 sürümü 2.3.6 4.0.4 e rot lana bilirmi sürümü yükseltmek mumkunmu ve sağlıklı olurmu ve 8150 rot linki varmidir

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeş sanırım cıhazın galaxy wonder. herkesin bildiği üzere samsung bu cihaza sonradan ICs güncellemesi vermedi. O yüzden kullanıcılar custom romlara yöneliyorlar sanırım sizde aynı şeyden bahsediyorsunuz eğer custom rom yüklemek istiyorsan xda devoloper dan bi rom indirip yükleyebilirsin tabi bu işlemi yapmak için cihazını rootlaman gerekiyo

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş sanırım cıhazın galaxy wonder. herkesin bildiği üzere samsung bu cihaza sonradan ICs güncellemesi vermedi. O yüzden kullanıcılar custom romlara yöneliyorlar sanırım sizde aynı şeyden bahsediyorsunuz eğer custom rom yüklemek istiyorsan xda devoloper dan bi rom indirip yükleyebilirsin tabi bu işlemi yapmak için cihazını rootlaman gerekiyo

Aslında arkadaşımın cihazı bu bende android i ilk kullanıyorum S3 elimdeki forumdan okuduklarim la yola çıktım da bana ayrıntılı bi site verebilirsiniz rom ve custom için arkadaşa yardımcı olayım

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şimdi rom için xda developers sitesine bak site ingilizce yoksa sana daha fazla yardimci olurdum orda romu indir sonra bu forumda samsung bölümünde bi arkadaşın konnusu var flaslama ile ilgili ordan bakıp yapabilirsiniz

arslanav

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi rom için xda developers sitesine bak site ingilizce yoksa sana daha fazla yardimci olurdum orda romu indir sonra bu forumda samsung bölümünde bi arkadaşın konnusu var flaslama ile ilgili ordan bakıp yapabilirsiniz

Sagolasin dostum

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
rot falan yazınca bende lastik falan sandım :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
önce root edeceksin bu rom yükleme yetkisi demektir daha sonra uygun bir rom bulup yükleyeceksin yanlız anlamıyorsan hiç bulaşma bendede aynı cihaz var korktuğumdan yapamıyorum

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya zor bişey değil ama bende anlamayanlara tavsiye etmiyorum