Galaxy wonder kamera sorunu

Bircan83

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar arkadaşlar. Ağustos ayında samsung galaxy wonder almıştım. Ancak kamerayı açmaya çalıştığımda simsiyah bir ekran geliyor ve bir süre sonra kamera başarısız diye bir uyarı mesajı veriyor. Sizce neden olabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bilip bilmeden yorum atmayın şuraya, bircan kardeşim senin soruna gelecek olursak marketten 2-3 tane farklı kamera programını telefona yükleyip çalıştırmayı eğer o programlar sorunsuz çalışırlarsa telefondaki sorun yazılımsal demektir, fabrika ayarlarına geri dönmeyi deni sana tavsiyem önce herşeyin yedeğini alman yönünde yani rehber, resimler müzikler lazım olan herşeyi yedekle ne olur ne olmaz

Bircan83

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım bilip bilmeden yorum atmayın şuraya, bircan kardeşim senin soruna gelecek olursak marketten 2-3 tane farklı kamera programını telefona yükleyip çalıştırmayı eğer o programlar sorunsuz çalışırlarsa telefondaki sorun yazılımsal demektir, fabrika ayarlarına geri dönmeyi deni sana tavsiyem önce herşeyin yedeğini alman yönünde yani rehber, resimler müzikler lazım olan herşeyi yedekle ne olur ne olmaz
Dediklerinizi yaptim ama nafile telefonu kac kere fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elinize sağlık gerçekten güzel bir son oldu. Her yeri aradım taradım. Tek çözüm buymuş; Hafıza Kartını çıkart tak :)) teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım akıllı arkadaşlarım hafıza kartını değil telefonu açıp kapadığınızda düzelir saçmalamayın bende de hep olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba bende de kamera başarısız hatası veriyor ancak birçok kez kapatıp açtım sorun düzelmedi. Galaxy s3 kullanıorum son sürüm anroid.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kolay Gelsin

Galaxsy Wonder da dik şekilde fotograf cekiyorum yan Çıkartıyor fotografı ne yapmam Lazımdüzelmesi için ?

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hafıza kartını çıkartma fikri gerçekten iyi bir fikirdi o arkadaşımı kutluyorum eğer Samsung'un kendi hafıza kartı ise maalesef dayanıksız çıkıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun oldu tek yapmanız gereken bataryayı çıkarıp yenden takmak :D :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben fotograf çekiyorum yarım çıkıyor bunun nedeni nedir ben şükrü y

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bence bunu bi denemende fayda var *2767*3855 kare yanlız sd kart ve sım kartı çıkarmayıda unutma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sürekli telefonu açıp kapatma ğereği duyuyordum ,cihaz galaxy w kvk garantiye ğönderdim haber bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum ilk aldığım günden tam ekranda ters cekiyor servise yolladım yine aynı üstelik kamera teli kapatp acmadn acılmıyor kamera basarısız diyor tekrar yollucam olmazsa tekrar yollucm snra tüketici haklarına baswurcm pişman oldum bu teli aldıgma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sorunu çözen arkadaş yok mu bu sorun yüzünden ben 4.2.2 kullanıyorum onda sıkıntı yok kamera da nedense 2.3.6 böyle bir sıkıntı verdi sorunu anlamış değilim üste arkadaşın teki kod verdi ama ne işe yarar açıklarmısınız 4.2.2 kullanıyorum ama o da tat vermedi neden der seniz bazen kendi kendine aç kapa yapmaya başladı browse de dolaşırken pat yeniden başlıyor 3g yok google map yok sıkıcı olmaya başladı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben wonder aldim aksam kamerasi flash acikken bembeyaz cekiyo neden acabs