Galaxy Trend Plus

Galaxy Trend PLus Kötü Bir Telefon MU :):D

• Evet

Kullanılan: 2 100.0%
  • Haıyr

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Reaksiyon puanı
4
Bir Sorunum Var Cihazim Samsung Galaxy Trend Plus. Arkadaslar Telefonum ilk Aldigimda 1 Bucuk saate sarji doluyodu simdi mesela 3 saat sarjda kaliyor bi bakiyirum telefona %84 Dolmuş Sonra İntrentete ogrendigim bisey le sunu yaptim *#0228# kodunu telefon cevurme yrine yaziyorum quik start diyorum sarjim %100 olyo misal bunu yapmasamm istedigim kadar sarjda dursun yine %84 kaliyi bunu nasıl cozebilirim birde Telefon Sarji %60 dan sonra 1 dakika icin %0 oluyor bu benim canimi sıkıyor. Bu Bir anda boşalma sorunu nasıl çözebilirim. Yardim lutfen. Arakadaslar birde su oluyo bazrn mesrla sarja takiyorum 3 saat sarjda kalıyor telefona bkıyorum sarjı %84 sonra su kodu *#0228# yaziyorum telefin cevirmenyerine quik start duyorum ama yine %84 kaliyo ve sarju bitirmeden kople asla dolmuyor yani şu oluyor bazen 3 saat veya 4 saat veya 2 saat ne kadar olursa olsun mesela 1saaat lik sarjla %84 oldu ya 4 saat sonra bakıyorum yine %84 telefonnun sarjı dolmuyor bunu nasıl düzeltebilrim bu arda bataryayı yeni değiştirdim orijinal bataryasını aldım samsung bayisinden. LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR SİZLERİM BİLGİSYLE ARTIK BU EZİYETEN KURTULMAK İSİTYORUM YAZIN AMA BU TELEFONDAN KURTULUCAM. O ZAMANA KADAR İDARE ETMESİ LAZIM LUTFEN YARDIM EDİN İLGİNİZ VE UĞRAŞLARINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER. :):) (YAZI BİRAZ UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA SORUNU ANCA BU KADDAR KISALTABİLDİM.) :) : ) :) :) !!!!!

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Rootluysan kalibire programiyla kalibire etmen gerek

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Batarya ömrünü bitirmiş olabilir. Batarya değişikliğini denedin mi?