Galaxy Tab 3 Kutuyu Açmadan Önce...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba! Yaklaşık 1-2 ay önce Türkcell Süperonline'a geçtim. Bana kampanyadan Galaxy Tab 3 7.0 verdiler. Cihaz daha hiç açılmamış kutusunun jelatini bile üstünde. Ama evde bir de benim note 10.1 var. Eğer bu cihazı açarsam kardeşime falan veririm herhalde ama bir de aklımda bir fikir var. Daha hiç kutu açılmamış cihazı satsam mı diye. Sizce tab 3'ü kullanmalı mıyım yani performası falan iyi bir şey mi yoksa sahibinden'e falan ilan verip 300 tl'ye falan satmalı mıyım? (üatüne para koyup telefon almayı düşünüyorum) Bayağı bir düşündüm ama bir türlü karar veremedim. Malum tableti de sadece teknosa'da falan kullanma şansım oldu ama orda hiçbir şey anlamamıştım. Özellikle kullanıcı arkadaşlardan destek lütfen. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bak kardeşim Bende 419 Tl ye Samsung Galaxsy Tab 3 aldım ve 2 hafta sonra tabletten öyle bir bıkmaya başladım ki anlatamam sana keşke tableti almasaydım da onun yerine güzel bir telefon alsaydım. Tablet 2 aydan sonra kasmaya başlıyor şarjı %100 ken 5 dakika sonra %30 a iniyor tavsiye etmem

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sat parasıyla da gününü gün et bidaha mi gelicez dünyaya be kardsm :D :D