Galaxy S8 kanlı canlı karşınızda!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy S8 kanlı canlı karşınızda!

Galaxy S8 tasarımı ve detaylarını merak edenler için yepyeni bir sızıntı geldi! Galaxy S8 arayüzü ve sanal tuşları ilk kez çalışırken görüntülendi!

:: Siz, cihazın arayüzünü nasıl buldunuz?

Son düzenleme:

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Tasarım bence mükemmel olmuş ama geri tuşundan başka bir kapasitif tuş göremedim!

Radamon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 ile aynı arayüze sahip daha farklı olabilirdi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
güzele gözüküyor. Avrupada 2500 tl civarı olursa kurla almayı düşünüyorum

Reaksiyon puanı
10,315
Tasarım bana çok da cazip gelmedi. Sanırım note7 bir zirve tasarımdı, bir daha onu aşabilecek bir model çok zor gelecek gibi...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu devirde böyle fotoğraf çeken cihaz kalmış mı? Çok da inanmamak lazım hemen.

eneskaan.guneysu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tasarımını ben beğenmedim ve boyutu çok fazla büyük geldi. Samsung S series dediğin elde avuçta tutulur normal boyutlarda oranları olan bir seriydi ama bunu yavaş yavaş bozdular. Büyük seven gitsin Note serisinden alsın abi neden 5.5 inch den büyük telefonu S serisine koyuyorsunuz ki ?

Bunu alacağıma eğer Note7 geri gelirse Note7 alırım olmadı S7 her türlü daha cazip olur. S8e vereceğim parayla S7 alır üstüne bide PS4 alırım ;)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Tasarımını ben beğenmedim ve boyutu çok fazla büyük geldi. Samsung S series dediğin elde avuçta tutulur normal boyutlarda oranları olan bir seriydi ama bunu yavaş yavaş bozdular. Büyük seven gitsin Note serisinden alsın abi neden 5.5 inch den büyük telefonu S serisine koyuyorsunuz ki ?

Bunu alacağıma eğer Note7 geri gelirse Note7 alırım olmadı S7 her türlü daha cazip olur. S8e vereceğim parayla S7 alır üstüne bide PS4 alırım ;)
Bu kadar da olumsuz bakma belki son dakikada bir sürpriz yaparlar.;)

_BraveHeart_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiziksel tuş olmaması birdaha samsung kullanmayacagım anlamına geliyor bence iğrenç olmuş ve asla bir edge ekranlı telefon tercih etmem one oyle sagdan soldan bakınca ekranda kırılmalar oluyor samsung bencde kendi ayagına sıktı bu cihaz ile insallah normal ekranlı ve tuşlu cihaz yapar :(

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hadi bakalım telefonlarla boğulacaz yakında telefon telefon bıktım şimdi ne yalan söylim telefon haberi görmekten..