Çok oyun oynayan biri değilimdir telefondan, çoğunlukla fotoğraf için veya film izlemek için kullanırım. Götürür umarım.Düzgün kullanırsanız neden götürmesin? 2300 Tl de gayet iyi.
3 değilde 2 yıl stabil götürü kardeşim...Biraz önce internette s7 2300 tl den (samsung garantili) gördüm ve aldım sizce nasıl bu fiyat arkadaşlar? ve bu telefon beni 2 3 sene götürür mü sizce?
Uzun giden telefon alacaksan Snapdragonlu al ki güncelleme desteği bitince rom kur yoksa iphone hariç tüm amiral gemileri hemen hemen 1.5 sene destek alıyor.2 yıl süre çok az .daha uzun süreli telefonlar sizce hangileri?
daha önce rom falan hiç kurmadım.acaba yapabilirmiyim ?Uzun giden telefon alacaksan Snapdragonlu al ki güncelleme desteği bitince rom kur yoksa iphone hariç tüm amiral gemileri hemen hemen 1.5 sene destek alıyor.
Internet üzerinden araştırıp öğrenebilirsin çok zor değil. Samsung exynos ișlemcisi kaynak kodları yayınlanmadığı için düzgün rom çıkmıyor. Cihaz Snapdragon ve yaygın olduğu sürece rom desteği fazla olur.daha önce rom falan hiç kurmadım.acaba yapabilirmiyim ?
sadece snapdragon işlemcılı telefonlara mı kuruluyor?
Rahat 1-1,5 sene rahat gider ondan sonra şöyle böyle gider.Gider yaniBiraz önce internette s7 2300 tl den (samsung garantili) gördüm ve aldım sizce nasıl bu fiyat arkadaşlar? ve bu telefon beni 2 3 sene götürür mü sizce?
hangi siteden ve satıcıdan aldınız ?Teşekkürler arkadaşlar bakalım kazasız belasız kullanırım umarım![]()