Galaxy S7 mi LG G5 mi ?

Galaxy S7 mi LG G5 mi ?

• Kullanılan toplam oy
    5

bossoftech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar, telefonlarin ozellikleri aciklandi.

xoWk7MX8.jpg

Peki oyunuz hangisinden yana ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 di her konuda alacaktır lg yi
Bu senede android in krali samsung

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kullanmadan performans hakkında yorum yapamam. Tasarım olarak G5'in kamera kısmı dışında beğendim. Fakat Samsung beni şaşırtmadı. Tasarımını genel olarak yine ve yine beğenmedim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
beklenenin üstünde bir iş yapan firma lg oldu.Samsung her zamanki gibi farkını koydu ortaya ama bu beklenen bir şeydi.S8 çıksa yine aynı yorumlar yapılır ama LG cidden işi farklı bir boyuta taşımaya hazırlanıyor.Artık telefonun özellikleri olarak sadece kamera olayı farkı belirliyor.Uygulamalar aynı zaten geliştirici değiştirmedikçe amiral gemilerini zorluyacak uygulamalar bulunmuyor malesef ki.Ama g5 in ekstra aksesuarları fark yaratabilir.İkisinde de kaybediceğin bir şey olmaz.Eline alıp içine yatanı alman en güzeli olur.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sırf bir önceki nesilden farklı olduğu için lg :) Samsung aynı Samsung. Özellikler üç aşağı beş yukarı aynı. Lg fiyat olarak da aşağıda olacaktır

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Lg yenilik peşinde birşeyler deniyor risk alıyor belki tutmayacak ama öncü marka olacak bu yüzden bile takdir etmek gerek. Samsung iki üç yenilik ? ( sd card ve toza suya dayanıklılık yenilik sayılmaz ) ile nerdeyse s6 kopyası koydu yine önümüze. Aslında olay basit. Bir modelin tuttuysa bırakılana kadar iki üç yenilikle koyacaksın piyasaya nasıl olsa satılıyor. Lg g2 tasarımıyla yola devam etseydi şimdiye kadar 2 katı satış rakamlarına ulaşırdı. Herneyse günaydın herkese :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 diyorum ancak lg g5 in oyuncaklarida guzel:) butun oyuncaklari uygun fiyata satilirsa:) lg g5 diyebilirim.
Ancak s7 performans ve kamerada ustun gibi