Galaxy S7 Cam Ekran Koruyucu Tavsiyesi

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar. Bu hafta Galaxy S7 (Edge değil) aldım. 4 gündür ekran koruyucu araştırıyorum. Film ekran koruyucu, çabuk çizik yapması ve camı iyi korumaması için istemiyorum. Tam oturan cam ekran koruyucuları gördüm nette, bunları önerir misiniz? Kullanıyor musunuz? TÜrkiye'de bulmakta zor, olanlar standart aynı ürün. Bu camlardan kullanan varsa düşüncelerini ve nereden alabileceğimi yazabilir mi?

Ürünler bu tarz cam:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Videolar upload edilmemiş. Tekrar yaparsan yardımcı oluruz

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Video yok hocam, linkler onlar, Amazon linkleri. Bu tarz ürünler var telefoncularda. Kullanan var mı merak ediyorum? Dokunmatik ekranda temassızlık yaratıyor yazmış bazı kişiler çünkü.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Şimdi buradan link falan yok tıklanacak.düzgün çıkmamış.

Unsupported video yazınca ben video olduğunu düşündüm

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
fasf.jpg
fasfasf.jpg

Bu tarz ürünler hocam, üstten alttan yapışkanları var.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Şimdi oldu:)

Hocam EDGE lerde sorun olabiliyor tam çevreleyemediği için.

Düz S7 lerde hiçbir sorun çıkmaz içiniz rahat olsun.

Yalnız normal bildiğimiz ekran koruyucu gibi estetik durmaz. Telefonun ön yüzü tamamen estetik dışı bir hal alıyor

Arkadaşımda S6 EDGE varken kullanıyordu

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Anladım hocam. Yabancı forumlarda da baktım kimisi çok memnun kimisi bin pişman. Kafam salata oldu 4 gündür :) S7'ninde ekranı düz olmadığı için (bombeli) böyle bir ürün üretmişler. Düz camları full ekranı kaplayamıyor, ana ekranda epey boşluk kalıyor.

Önerebileceğin bir marka var mı peki? 50 TL cama verip, basmatik bir telefonum olsun istemiyorum :)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Anladım hocam. Yabancı forumlarda da baktım kimisi çok memnun kimisi bin pişman. Kafam salata oldu 4 gündür :) S7'ninde ekranı düz olmadığı için (bombeli) böyle bir ürün üretmişler. Düz camları full ekranı kaplayamıyor, ana ekranda epey boşluk kalıyor. Ö

Önerebileceğin bir marka var mı peki? 50 TL cama verip, basmatik bir telefonum olsun istemiyorum :)

Buff Samsung Galaxy S7 Darbe Emici Ekran Koruyucu Film - n11.com

Hocam Türkiye'de elde edebileceğin en kalitelisi. Hiçbir olumsuz yorum duymadım

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ama bu benim istediklerimden değil. Bu da ekranı full kaplayamıyor. Kullandığımız aktif ekranda sağda solda fazlaca boşluklar bırakıyor. Benim attıklarım full kapatıyor, tüm köşeleriyle birlikte.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ama bu benim istediklerimden değil. Bu da ekranı full kaplayamıyor. Kullandığımız aktif ekranda sağda solda fazlaca boşluklar bırakıyor. Benim attıklarım full kapatıyor, tüm köşeleriyle birlikte.

Sizin dediğinizi ben şimdi anladım.

Kırılmaz istiyorsunuz değil mi

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ekranı yarım değil, full kapatan cam istiyorum işte hocam. Resmini attıklarım gibi ürünler aynı. Sizin attığınız tarzdaki camların hiçbiri ekranı, -bombeli olduğu için- tam kaplayamıyor. İşte benim attığım tam kaplayanlarda da dokunmatik sıkıntısı varmış diye duydum.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ekranı yarım değil, full kapatan cam istiyorum işte hocam. Resmini attıklarım gibi ürünler aynı. Sizin attığınız tarzdaki camların hiçbiri ekranı, -bombeli olduğu için- tam kaplayamıyor. İşte benim attığım tam kaplayanlarda da dokunmatik sıkıntısı varmış diye duydum.

Tamam işte link gönderdim size de geç geldi heralde. Spigen en iyisi.

Şeffaf olması avantaj

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu da cam değil hocam, dayanıklı film (jelatin) bu ve çok çabuk çizilebiliyormuş. 4 gündür araştırmadığım ürün kalmadı :)

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yok hayır benim gönderdiklerim cam, bak incelemeleri yollayayım. (VPN vardır umarım, Youtube videosu çünkü :) )

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sağolasın hocam, bir de bunu araştırayım ama epey pahalıymış :) Üstten alttan şeffafmış, acaba üstteki ve alttaki yapışkanlı kısımlar sırıtabilir mi şeffaf olduğu için?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Sağolasın hocam, bir de bunu araştırayım ama epey pahalıymış :) Üstten alttan şeffafmış, acaba üstteki ve alttaki yapışkanlı kısımlar sırıtabilir mi şeffaf olduğu için?

Güneşe tutulsa yapıştırılmamış hali ile mesela belli olur. ama arkaplan siyah olucağı için ekran üstünde sanmıyorum.

historicalman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tamam hocam çok teşekkürler, biraz pahalı geldi ama Türkiye'de de az ürün var. Bunu da göz önünde bulundurayım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ben edge için jelatin ve kılıf aldım toplam 5ot lverdim.para boşa gitti.jelatin yanlardan içeri toz girdi kafamı bozdu çıkarıp attım.üstelık samsung sevisten almıştım.sorun olunca gel değişelım demişti ama servisteki kişi süreklı uyarıyor.daha da almam.kılıf dersen deri ama telefonun görüntüsünü bozuyor onu da takmıyorum