Galaxy S6'nın Bataryası Değiştirilemeyecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Şimdi İspanyadan Gelicek Haberler Yani İlk Çeyrekte Barcelonadaki Dünya Mobil Kongresinden Bakalım 2- 5 Mart Tarihleri Arasında Ne Olucak

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sony özentiliği diz boyu e tabi kendi vizyonu olmayınca ya Sonyden ya Appledan çalacak :lol:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Plastik diye aglayip duruyordunuz, yeni bahane mi icat ettiniz?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Samsung'un en büyük artısıydı bu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iphone 6 gibi yürüme sayısı ve kalori ölçme özelliğini isterdim ama ben lumia 820 kullanıyorum

balaban6162

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana kalırsa çıkmayan kapak ile büyük hata yapıyor, zaten model çıkarmakta üstüne yok, farklı bir model çıkar dene bak oluyor mu diye tutarsa devam edersin, tutmazsa vazgeçersin, ama amiral gemisine bu denli bir değişiklik büyük bir değişim olur, ama aşağımı yukarı mı bilinmez.

PROKONNESOS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bence sony sabit bataryada çok başarılı oldu ve şimdi samsung da denemek istiyor, ben 2.5 senedir Xperia s kullanıyorum ve değiştirilmeyen batarya ile ilgili tek bir sorun dahi yaşamadım hatta o kadar memnun kaldım ki telefon düşse bile asla kapanmıyor, ayrıca güvenlik açısından da önemli, çünkü çıkarılamayan batarya telefon çalındığında telefonun kapatılmasını önlüyor bu sayede telefonunuzun yerini gps ile bulabilirsiniz, şarj bitene kadar çalan kişi eğer ekran kilidi ve ya çeşitli güvenlik önleminizi aşamassa hırsızı yakalatmanız çok kolay olacaktır

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
batarya degistirilebilir bi telefon bul pil sistiginde bul balabilirsen yapan telefoncu