Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in Batarya Ömrü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
samsung batarya konusunda diğer firmalara her yönüyle fark atmış bu teste göre. batarya üzerinde yaptığı yazılımsal optimizasyonlar oldukça ileri düzeyde diyebiliriz. hele s5'ten sonra yapılan geliştirmeler azınsanmayacak kadar büyük.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sony tokatlamış yine bataryada hepsini :lol:
Zaten Samsung ile Lgden bi beklentim yokta Apple vs HTC batarya konusunu çözebilir , çözmeli :dirol:

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hayır LG daha iyi deyip tartışmaya yeni bir boyut getirmek isterdim ama tartışma bitmiş galiba :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tartışma mesajları kaldırılmıştır, gerekli işlemler yapılmıştır.

Tartışmayıda daha fazla uzatmıyoruz, konu ile alakasız yorumlarda yapmıyoruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s6 yı dun aldım sabaha kadar sarjda kaldı hatta saat 11 gıbı sardan altım. guc tarafuf modu acıktı. wıfı yada mobıl agı cok sıkda acmadım ama pıl daha saat 13:00 olmadan %60 a indi. akşamda saat 8:30 gibi bitti. aldıgım kvk bayısıne sordum pıl daha yenı gıbı bı yorum yaptılar duzelır dedıler. arkadaslar acaba s6 larda pıl sorunumu var bununla karsılasan arkadaslar oldumu. saygılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Su anda s6edge kullanicisiyim bundan once Note 4 kullaniyordum. Batarya anlamında attan inip esege binmis gibi hissediyorum bataryasi kesinlikle yetersiz ultra güç tasarrufunu %98 de actigimda tahmini bekleme süresini 1,2 gun olarak sundu büyük şok yaşadım çünkü note 4 , 8-9 gün gibi ciddi rakamlar sunuyodu hayırlısı büyük pişmanlık duyuyorum