Galaxy s6 şarj eksiltme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mtn1543
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtn1543

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
merhablar arkadaşlar .12 martta teknosadan galaxy s6 aldım telefon çok iyi yok yok fakat şarj konusunda sıkıntım var oda şu. , ilk aldığımda 1 saat 10 dakikada hızlı şarj ile şarj etti. sonra kullanımda atıyorum facebook da falan takılınca su gibi şarj eksiliyor. misal bugün yarım saat kulaklıkla müzik dinledim ekran kapalı net kapalı yarım saat içinde %5 eksiltti. Dün akşam yatarken şarja takmadan bıraktım %73 idi sabah kalktım %41 olmuş.net kapalı , ekran ışığı çeyrek ayarında. Sonrasında kutusundan çıkan 2 amperlik hızlı şarj adaptörüyle öğlen taktım tam 5 saatte doldurdu şarjı. Sizce ne yapmalıyım

Saliceliks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum,sen telefonu resetleyip tekrar gözlemlemene bak.Eğer olmazsa teknik servise götürmeni tavsiye ediyorum.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
5 saatte şarj olmasi normal değil. Hızlı şarjı geçtim USB ile bilgisayardan şarj etsen o kadar sürmez.

S6 çok şarj tuketiyor bende gece internet acik halde %100 biraktigimda sabah %87 buluyorum. Ama senin ki çok fazla.

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
1)Telefonda güncellemeleri kontrol edin
2)Güncelleme var ise güncellemeden sonra wipe data / wipe cache yapın
3)Pil gerçek performansını 10. tam şarjdan sonra veriyor

EmreAkarsu

Asistan
Reaksiyon puanı
7
merhablar arkadaşlar .12 martta teknosadan galaxy s6 aldım telefon çok iyi yok yok fakat şarj konusunda sıkıntım var oda şu. , ilk aldığımda 1 saat 10 dakikada hızlı şarj ile şarj etti. sonra kullanımda atıyorum facebook da falan takılınca su gibi şarj eksiliyor. misal bugün yarım saat kulaklıkla müzik dinledim ekran kapalı net kapalı yarım saat içinde %5 eksiltti. Dün akşam yatarken şarja takmadan bıraktım %73 idi sabah kalktım %41 olmuş.net kapalı , ekran ışığı çeyrek ayarında. Sonrasında kutusundan çıkan 2 amperlik hızlı şarj adaptörüyle öğlen taktım tam 5 saatte doldurdu şarjı. Sizce ne yapmalıyım

5 saat te şarj olma olayı kablo şarj ina geçmiştir sen fark etmemişsindir bende de oluyor bazen hızlı şarj değil de kablo şarj ında şarj ediyor ama çıkarıp takarsan kabloyu hızlı şarj a geçiyor ayrıca ben gece %80 de bıraktıysam %77-%76 larda oluyor sabah resetlersen belki düzelebilir