Galaxy S6 -Iphone 6 pil farkı

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 alacağım bir sorum olacaktı.S6 nın şarjı iphone 6 ya göre nekadar daha iyi gidiyor % kaç gibi diyebilirsiniz

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
İki cihazıda kullandınız mı 2 kat olsun ister gönlüm elbette ben % 30 civarı birşey bekliyordum açıkcası
İkisinide kullanmadım. Bazı şeyleri anlayabilmek için tecrübe ve birikim yeterli olabiliyor.
iPhone 6 Plus kullandım eşşek gibi bir bataryası olduğundan oldukça iyi pil süresi var bu bağlamda tüm android cihazlarla yarışır.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
Batarya ikinci planda Olmalı telefonun özelliğine gore seçmelisiniz

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
S6 alacağım bir sorum olacaktı.S6 nın şarjı iphone 6 ya göre nekadar daha iyi gidiyor % kaç gibi diyebilirsiniz
Galaxy S6 = 2550 MAh Batarya
İphone 6 = 1810 MAh Batarya
İphone 6 Plus =2915 MAh Batarya

Bu veriler ile bile bataryaların günlük kullanım sürelerini çıkartabilirsin.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Katılmıyorum. Telefonu biraz kullandıktan donra batarya süresi kullanıcı icin en buyuk etkenlerden birisi oluyor. Arkadasin sorusuna gelirsek %100 gibi bi fark bence soz konusu degil ama iphone6 10 saat gitse s6 15 gider. %50 diyebiliriz. Belki daha fazla.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
401
Katılmıyorum. Telefonu biraz kullandıktan donra batarya süresi kullanıcı icin en buyuk etkenlerden birisi oluyor. Arkadasin sorusuna gelirsek %100 gibi bi fark bence soz konusu degil ama iphone6 10 saat gitse s6 15 gider. %50 diyebiliriz. Belki daha fazla.

Yazan kisi iki telefonu da kullanmamış yani tamamen sag solda görüp almak istiyor ve pil sûresini baz alıyor

Once Android mi alacak iOS mu ona karar vermeli ondan sonra modelde karar kılıp performansına gore Alıp almamalıdır

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazan kisi iki telefonu da kullanmamış yani tamamen sag solda görüp almak istiyor ve pil sûresini baz alıyor

Once Android mi alacak iOS mu ona karar vermeli ondan sonra modelde karar kılıp performansına gore Alıp almamalıdır

Iphone 4 kullaniyorum.Babamda iphone 6 var onu kullandım bataryası geri sayım gibi korkutucu geldi bana birde iostan çok sıkıldım. Ama pil onemli benim icin yarida kapandiktan sonra anlami yok isletim sisteminin.Plusu da kullandim onn sarji iyi ama devasa

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bence sadece bunlar yeterli değil telefondan telefona ekranın özelliğine göre pil tüketimi değişebiliyor. Ayrıca telefonla ne yapacağında önemli bazı programlar var su gibi içiyor bataryayı. ben günlük konuşmalarım oluyor iş nedeniyle telefonumun şarjı 38 saate kadar yetiyor. i phone 6 kullanıyorum

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sadece bunlar yeterli değil telefondan telefona ekranın özelliğine göre pil tüketimi değişebiliyor. Ayrıca telefonla ne yapacağında önemli bazı programlar var su gibi içiyor bataryayı. ben günlük konuşmalarım oluyor iş nedeniyle telefonumun şarjı 38 saate kadar yetiyor. i phone 6 kullanıyorum

İphone 6 yı kullandım oldukça kötü batarya konusundaplus çok iyi ama ip6 s6 ile kıyaslama yapabilecek var mı diye konu açtım.İphone 6 yı bildiğim için iphone ile kıyaslama arıyorum başka telefon kullanma fırsatım olmadı.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Al birini vur ötekine
İkisinin de muazzam pil performansı sunmadığı ortada ama en azından iphone 6da stabilite sorunu s6ya göre daha az
S6 kullanıcılarından yine okumaya başladık s6 donuyor lag var yazılarını :dirol:

Trakyacus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Al birini vur ötekine
İkisinin de muazzam pil performansı sunmadığı ortada ama en azından iphone 6da stabilite sorunu s6ya göre daha az
S6 kullanıcılarından yine okumaya başladık s6 donuyor lag var yazılarını :dirol:

Düzeltirler diye umuyorum ya iostan okadar bıkkınlık geldi ki 1500 bulsam tek sevincim 2000 e satarım şeklinde olur.
4.5 senedir ios kullanıyorum.Ama çok kısıtlıyor insanı daralıyom bazen :( Anneme de babamada iphone 6 , 6 plus aldırdım ama kendime elim gitmedi almaya :(

Ha appleda eski telefonlarına çok acımasız davranıyor iphone 4 whatsapa giriş sürem 10 12 saniye civarı :( sırf güncelleyip çöp etmek için güncelledi teli

Ip 6 6 plusta safaride sekme geçişlerinde hafif kasıntı oluyor dikkatli bakan biri görür.Ama iphoneda bunun dert edilmemesi daha garip.