2 kat daha iyi gidiyor. Bu da %100 demek.
İkisinide kullanmadım. Bazı şeyleri anlayabilmek için tecrübe ve birikim yeterli olabiliyor.İki cihazıda kullandınız mı 2 kat olsun ister gönlüm elbette ben % 30 civarı birşey bekliyordum açıkcası
Galaxy S6 = 2550 MAh BataryaS6 alacağım bir sorum olacaktı.S6 nın şarjı iphone 6 ya göre nekadar daha iyi gidiyor % kaç gibi diyebilirsiniz
Katılmıyorum. Telefonu biraz kullandıktan donra batarya süresi kullanıcı icin en buyuk etkenlerden birisi oluyor. Arkadasin sorusuna gelirsek %100 gibi bi fark bence soz konusu degil ama iphone6 10 saat gitse s6 15 gider. %50 diyebiliriz. Belki daha fazla.
Yazan kisi iki telefonu da kullanmamış yani tamamen sag solda görüp almak istiyor ve pil sûresini baz alıyor
Once Android mi alacak iOS mu ona karar vermeli ondan sonra modelde karar kılıp performansına gore Alıp almamalıdır
Bence sadece bunlar yeterli değil telefondan telefona ekranın özelliğine göre pil tüketimi değişebiliyor. Ayrıca telefonla ne yapacağında önemli bazı programlar var su gibi içiyor bataryayı. ben günlük konuşmalarım oluyor iş nedeniyle telefonumun şarjı 38 saate kadar yetiyor. i phone 6 kullanıyorum
Al birini vur ötekine
İkisinin de muazzam pil performansı sunmadığı ortada ama en azından iphone 6da stabilite sorunu s6ya göre daha az
S6 kullanıcılarından yine okumaya başladık s6 donuyor lag var yazılarını :dirol: