Galaxy S6 için Güncelleme Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy S6 için Güncelleme Geliyor!

Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge, güncelleme alarak yeni özelliklere kavuşacak. İşte güncelleme ile gelecek yenilikler!

Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge için güncelleme ile gelmesini beklediğiniz yenilikler ne?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme Avrupa da başladı mı? Ve ülkemize ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Güncelleme Avrupa da başladı mı? Ve ülkemize ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?

Bugün İsviçre için F kodlu s6 edge'e bir güncelleme geldi (sammobile'da görünüyor). Eğer o güncelleme bu beklenense diğer güncellemeler gibi hızlı yayılacaktır ama tabi o görünen başka bir güncelleme de olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün İsviçre için F kodlu s6 edge'e bir güncelleme geldi (sammobile'da görünüyor). Eğer o güncelleme bu beklenense diğer güncellemeler gibi hızlı yayılacaktır ama tabi o görünen başka bir güncelleme de olabilir.

O güncellemedir muhtemelen. Yeniler de başka güncelleme duyurusu yapılmadı onun dışında. Bekleyelim bakalım. Sağol kardeşim ilgin için.

kadirbabacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar,

Güncelleme aşağıdaki gibidir:

Cihaz güncellemeyi aldı 2 gündür kullanıyorum tespitlerimi paylaşacağım.

Cihazda sarj problemi kaldığını zannetmiyorum çünkü 1 saatte %5 sarj gidiyor. Isınma problemi vardı daha önce şimdi şu şekilde var cihaz sarjdayken kullanırsanız ısınıyor. Aynı zamanda normalde Periscope uygulaması cihazı aşırı ısındırıyor. Ram ile ilgili bir sorun yok genel olarak izlediği seyir %55-65 arasıdıe.
Cihaz bir daha stabil olmuş daha hızlı çalışıyor menüler geçişler daha iyi diyebilirim.
Tasarım açısından ilk olarak Note 5'in kullandığı arayüze sahip gayet hoş olmuş hızlı çalışıyor. Beğenmediğim tek noktası örneğin telefona ait uygulamaların logoları oval şekilde yukarıda resmini görebilirsiniz ama benim sonradan yüklediğim örneğin sahibinden.com uygulaması ve yahoo mail var onların logoları kare bu iki logo yanyana geldiğinde görüntü hoş olmuyor. Biri çok kibarken diğeri kaba bir şekilde sırıtıyor keşke otomatik olarak tüm logoları aynı şekilde boyutlandırabilse, ekstradan uygulama olarak Word, Excel, Power point, Samsung gear ve bir kaç uygulama yüklenmiştir. Güncelleme boyutu 235,45 MB yaklaşık 10 dakikada indirip 10 dakikada kurulum yapıyor. Kısacası performansın iyileştiğini söyleyebiliriz. Güncellemelimiyim, güncellemeyeyim mi diye düşünenler olursa kesinlikle güncellemeleri daha iyi olacaktır bundan hiç şüpheleri olmasın. Umarım bu güncelleme geliştirme ve iyileştirmeler devam eder ve kullanıcılar yaşadıkları sorunlardan kurtulur. Teşekkür ediyorum.