Galaxy S5'e Gelen Android 5.0 Lollipop'u İnceledik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ace2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer sıfırlanıyorsa rica edersem yardımcı olarak bir konu da gösterebilirmisinız nasıl sıfırlandığını bulamadım çünkü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Orjinal Türkiye Romu çıkmadan yüklemeyi düşünmem. Türkiye için G900FQ diye farklı bir model numarası ile ayırdıklarına göre bir bildikleri vardır, videoda bahsettiği gibi sadece ü,ğ,ç gibi türkçe karakter yüzünden ayırmıyorlardır diye düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yükledim ama benim cihazım sg in FQ modeli idi. suanda F modeline dönüştü. tek sıkıntısı açılışta 1/1 optimize ediliyor yazarak her seferinde bu yazıyı çıkarması. ne yapabilirim bu konu hakkında. tekrardan yükledim düzelmedi

ykpknl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen birisi 4.4.2 ye dönüşü anlatsın lütfenn :(

ykpknl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Romi indrdimm cok saoll acaba yuklesek bi siknti cikarirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 5.0 a yükselttim fakat telefonun "sessiz " diye bir kavramı yok telefonu nasıl sessize alabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yeni sürümü yukledim hiç begenmedım eski sürüme nasıl geri dönebilirim. bilenler yardımcı olabilirmi lütfen :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum berbat ötesi şu an.. nefret ettim.. eski sürüme dönmek istiyorum :((((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncellemeden sonra telefonu "sessiz" moda alamıyorum. Yüklediğime pişman oldum. Hiç beğenmedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu lanet 5.0 sizce duzeltirlermi şarjı su gibi içiyor ram i işgal etti whatsapp mesajları sacma dapan yukardaki panelte kalıyor bi uygulama içerisinde msj gelince kabak gibi kalıyor yukarda sakın yüklemeyin artık telefondan soğdum.