Galaxy S4 Şarj Çabuk Bitiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esenm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esenm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben samsung galaxy s4 kullanıcısıyım bataryam telefonu aldıktan bı kac ay sonra cok cabuk bitmeye başladı, bende değiştirdim orjinal bir batarya daha aldım fakat sorunum devam ediyo telefonu kullanmadığım halde sarj azalıyo ve gün içinde bitiyor. çok fazla uygulama yüklü telimde onun etkisi olabilrmi ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir çok sebebi olabilir ekran parlaklığı açık bırakılan 3G ve veri hizmeti arka planda çalışan gereksiz uygulamalar vs vs ve tabi sağlıklı batarya şarj etmek de bunu etkileyen faktörler arasında.

esenm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran parlaklığını azalttım arka plandada uygulama yok wıfı kapattığım zamanlrda sarj bitiyo, yenı bataryayaı aldığımda 8 saat sarj ettım sonra kullandım ama bişey farketmedi.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Bende s4 kullanıyorum kardeşim bendede ayni 1 gun anca gidiyor

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Akıllı telefonlarda şarj 1 gün dayanıyor en fazla, istisnası ile henüz tanışmadım. Bulduğum çözüm arabaya şarj cihazı almak, bilgisayara masaya oturur oturmaz USB ile şarj etmek. GPS kullanan uygulamaları ve Wi-fi'yi kapalı tutmak. Çözüm bu...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sürekli wi-fi, 3g gps açık, normal kulanımda 1 buçuk günü geçiyor batarya sürem. Xperia z1 compact. Samsungun batarya sorunu malum.

Belki rom değişikliğiyle daha uzun süreli batarya kullanımı elde edilebilir.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
S4 lerde genel sorun dostum bende kullandim bir ara amerikadan gelmisti ayni sorunlari yasadim imkanin varsa degistir telini dostum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
peki onu usb ile bağlayınca hotspot ayarının olduğu yerde usb seçeneği çıkıyor mu? dark evo m7220 de var seçili değil gt-s5360 var kullanıyorum bunda android 2.3.6 var ondan mı? gerçi android 4.2.2 den sonra buna fransız kalmışım...
Screenshot_2014-09-07-00-09-14.png

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
garantiye yolla arkadaşım yolladı düzeltip geri gönderdiler