Galaxy S4 - Renk Sorusu ?

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yakın zamanda galaxy S4'alıcam ancak siyah mı beyaz mı bir türlü tutturamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

Siyah'ta alttaki home tusunun yanındakı tuslarda ışık az görülüyormus.Ama beyazda boyle bir problem yokmus. Doğru mu ?
Siyah'ta ekranın çerçeveye birleştiği yerde yapışakan sanırım oyle birşey varmış ama beyazda yokmuş Doğru Mu ?

Yarımlarınız için teşşekür ederim.Kullananlar varsa yorum yaparsa sevinirim :)

İyi günler dilerim... Herkeze mutlu yıllar.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar ben yakın zamanda galaxy S4'alıcam ancak siyah mı beyaz mı bir türlü tutturamıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

Siyah'ta alttaki home tusunun yanındakı tuslarda ışık az görülüyormus.Ama beyazda boyle bir problem yokmus. Doğru mu ?
Siyah'ta ekranın çerçeveye birleştiği yerde yapışakan sanırım oyle birşey varmış ama beyazda yokmuş Doğru Mu ?

Yarımlarınız için teşşekür ederim.Kullananlar varsa yorum yaparsa sevinirim :)

İyi günler dilerim... Herkeze mutlu yıllar.
ben siyah renk s4 kullanıyorum;
1.home tuşunun yanındaki tuşlarda ışık gayet yeterli derecede görünüyor güneş altında bile gayet iyi bu konuda sıkıntısı yok.
2.ekranın çerçeveye birleştigi yerde öyle bir sıkıntısı yok( en azından benim kullandıgım s4 de yok)

başka sorun varsa bana söyle ben cevaplarım sanada iyi günler MUTLU YILLAR...

Akoleroski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben siyah renk s4 kullanıyorum;
1.home tuşunun yanındaki tuşlarda ışık gayet yeterli derecede görünüyor güneş altında bile gayet iyi bu konuda sıkıntısı yok.
2.ekranın çerçeveye birleştigi yerde öyle bir sıkıntısı yok( en azından benim kullandıgım s4 de yok)

başka sorun varsa bana söyle ben cevaplarım sanada iyi günler MUTLU YILLAR...

Sağol dostum siyah alıyorum :)