Galaxy s4 mü iphone 4s mi ? neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar neyin tartışması bu biri ios digeri android saçma sapan muhabbetlere girmişsiniz samsung s4 iphone 5s ten iyidir falan diye ikisi bambaşka dünyalar ... Eger donanımsal olarak bakarsanız samsung s4 iphone 6 dan bile daha güçlü bir telefon ama sadece donanımsal bakarsanız ..! Bir kere ram olarak 2 ye katlıyor iphone serilerini ... Ama gel gelelim işletim sistemine iphone 4 bile stabil çalışıyor eski bir cihaz olmasına ragmen.Androide istersen 15gb ram koy 1 ay geçmeden başlıyor kasmalar bu androidle alakalı bir durum onun için bunun kıyasını yaparken lütfen android cihazları androidle kıyaslama yapınız iyi akşamlar dilerim

N

netcevap

SDN Okuru
Ben iphone 4s kullandım açıkçası hiç memnun deilim.Şu anda telefonum bozuldu ve Samsung S4 ün ekranındaki cam uçak camı oldugundan dolayı yere atsan kırılmaz fakat İphone 4S ekranı yere atsan kolayca kırılır.Bu arada İphonede İOS adlı uygulama var çoğu uygulama paralı ve yakında 4s kullananlar İOS tan yararlanamıyacak güncellemelerden dolayı.Android daha iyi iosta paralı olanlar android de ücretsiz.Ve iphoneye müzik indirilmiyor ama samsunga rahatlıkla indirebilirsiniz whatsapta arkadaşlarınıza müzik atmak istiyorsanız sakın iphone almayın çünkü atılmıyor.Bu anlattıklarımı özetliyim İPHONE tam olarak PARA TUZAĞI alıcaksanız SAMSUNG alın...