Galaxy S4 iade etmek istiyorum.

cagerallstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iade etme nedenlerim:

-Telefonun pilinin normalden çok hızlı tükenmesi. Sarj % 100 ken wifiyi açıp internete giriyorum pat % 98 97. Wifi haricinde hiçbirsey acık degil ekran döndürme bile. Sonra 1 saat kadar modern combat oynayınca % 25 kadar bi şarj gidiyor hatta daha fazla da olabilir.)
-Uygulama kaldırırken gelen touchwiz durduruldu uyarısı
-Neredeyse tüm uygulamaları silmeme rağmen sürekli gelen knox güvenlik uyarısı.
-Sd karta yüklediğim uygulamaların simgelerinin gidip gelmesi.
-Wifi tutarsızlıkları.
-Oynadığım bir oyun esnasında oyunun donup kalması.
-Google play music uygulamasının zorla durdur bile dediğim halde sürekli açık kalması.
-Ve en önemlisi de ekran geçişlerinde bir siyah ekran kayması oluyor. Mor siyah renkler sağa sola hareket ettirdiğim de geçişlerde dağılıyor ve bu oyun oynarken çok rahatsız edici oluyor.

Telefonu mevcut telefonculardan aldım garanti belgesi fatura vb var. Iade mi ederim yoksa benzer bi modelle mi degistirirler bilgi verirseniz sevinirim unutmadan telefonda benim hatamla olusan hicbir sey yok tamamen verilen talimatlara uygun kullandım. Simdiden tesekkurler

_EmiR_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba..
Cihazın fatura - garanti belgesi mevcut ise ve hangi firmaya ait ise firmanın internet sitesinden gönderebileceğiniz adres ve iletişim adresleri mevcuttur bu yazdığınız sorunları maddeler halinde yazıp yanına cihazı ve faturasını ekleyip siteden alacağınız adrese karşo ödemeli olarak gönderin servis cihazı yazdığınız problemleri tek tek göz önünde bulundurarak kontrol edecektir eğer donanımsal yada yazılımsal onarım gerekiyorsa tarafınıza mail sms yada arayarak bildirirler onaylarsanız onarım gerçekleşir ancak cihaz için yapılacak bişey yoksa size sıfır cihaz göndermek zorundadırlar 30 iş günü içerisinde tarafınıza sıfır bir cihaz gönderilir umarım yardımcı olabilmişimdir..

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Değişim talep edebilirsin [MENTION=385789]_EmiR_[/MENTION] dediği gibi. Onun dışında 15 gün içerisinde şartsız koşulsuz iade etme hakkımız bulunmakta. Memnun değilsen hiç vakit kaybetme ;)

_EmiR_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ben de S4 kullanıyorum ve şarj sorununu normal buluyorum şarj etme süresi çok hızlı bir tel olduğu için bunu sorun olarak görmüyorum diğer sorunlar bende yok ayrıca touchwiz durduruldu uyarısı uygulamanın kısayolunu ana ekrana eklediğin içindir ana ekranda varsa yeniden başlatır bu normal birşeydir eğer böyle olmasa uygulama kalktığı halde simge orada görünür..

cagerallstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alalı 3 aydan fazla oldu il dışına çıktım falan bir türlü fırsat olmadı güncelleme gelmesini bekledim duzelir diye ama sorunlar daha da arttı 4.3 guncellemesi ıle..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Iade etme nedenlerim:

-Telefonun pilinin normalden çok hızlı tükenmesi. Sarj % 100 ken wifiyi açıp internete giriyorum pat % 98 97. Wifi haricinde hiçbirsey acık degil ekran döndürme bile. Sonra 1 saat kadar modern combat oynayınca % 25 kadar bi şarj gidiyor hatta daha fazla da olabilir.)
-Uygulama kaldırırken gelen touchwiz durduruldu uyarısı
-Neredeyse tüm uygulamaları silmeme rağmen sürekli gelen knox güvenlik uyarısı.
-Sd karta yüklediğim uygulamaların simgelerinin gidip gelmesi.
-Wifi tutarsızlıkları.
-Oynadığım bir oyun esnasında oyunun donup kalması.
-Google play music uygulamasının zorla durdur bile dediğim halde sürekli açık kalması.
-Ve en önemlisi de ekran geçişlerinde bir siyah ekran kayması oluyor. Mor siyah renkler sağa sola hareket ettirdiğim de geçişlerde dağılıyor ve bu oyun oynarken çok rahatsız edici oluyor.

Telefonu mevcut telefonculardan aldım garanti belgesi fatura vb var. Iade mi ederim yoksa benzer bi modelle mi degistirirler bilgi verirseniz sevinirim unutmadan telefonda benim hatamla olusan hicbir sey yok tamamen verilen talimatlara uygun kullandım. Simdiden tesekkurler
alalı kaç gün oldu 30 günü geçtiyse iade almaları imkansız gibi değiştirirler benimde başıma bu tarz bişey geldi benim 30 gün olmamıştı değiştirdiler şimdi iyi sıkıntısı yok.... memnunum....