Galaxy s4(i9505) yeni güncelleme

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar büyük ihtimal kitkat güncellemesi olduğunu düşündüğüm 350 mb büyüklüğünde bir güncelleme geldi.Indirdikten sonra bilgilendireceğim

yasin6749

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resim alabiliyormuyuz?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaşlar büyük ihtimal kitkat güncellemesi olduğunu düşündüğüm 350 mb büyüklüğünde bir güncelleme geldi.Indirdikten sonra bilgilendireceğim

resim alabilirmiyiz

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Artık 9500'ede gelsin ��

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i955 telefonum ne zaman guncelleme sorsam modıfye edılmıstır dıyor ne ayak anlamadım bılen warmı

Apple.galp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bişey sorcam şimdi s4 miniye bu güncelleme gelmedi ama rusya güncellemesini indirsem bi sorun olurmu

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben bişey sorcam şimdi s4 miniye bu güncelleme gelmedi ama rusya güncellemesini indirsem bi sorun olurmu

Farklı ülkenin yazılımını yüklersen gelen güncellemeleri alamazsın el ile yüklemen gerekir onun haricinde sıkıntı çıkmaz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Herhangi bir sorun olmaz. Ben Galaxy S2 kullanırken 4.1.2 Jelly Bean İspanya sürümü yüklediğimde garanti de kabul etti, guncelleme de geldi. Kernel değiştirmediğin sürece, root yapmadığın sürece güncelleme de gelir, garantisi de devam eder.