Galaxy S4 (GT-i9500)'e güncelleme geldi

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
http://shiftdelete.net/galaxy-s4e-ilk-buyuk-guncelleme-geldi-45111.html
Haberinden anlaşılacağı üzere bildiğiniz gibi ilk güncelleme GT-i9505 cihaza gelmişti şu an GT-i9500 ' e de geldi bu güncelleme
Firmware details:
Model: GT-I9500
Country: India
Version: Android 4.2.2
Changelist: 768420
Build date: Wed, 29 May 2013 15:52:45 +0000
Product Code: INS
PDA: I9500XXUBMEA
CSC: I9500ODDBMEA
MODEM: I9500DDUBMEA

Kaynak:
http://www.sammobile.com/2013/06/06...y-s4-brings-enhancements-and-stability-fixes/

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
S4 lulere yeni guncelleme hayirli olsun deyip sigarami yakıp mutluluklar diliyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu hangi rom hdr kayıt yapan ve sd karta uygulamarı taşıyan i9505 romu olan mı?

hephiphop22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende hala güncelleme gözükmüyor telefondan güncelleştirme denedigimde zaten güncel diyor kies den denedigimde gene aynı bunun rom root veya öbür türlü şeylerle alakası varmı cünkü telefon aldıgım gibi duruyor hic biri yapılmadı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kiesten güncellemeyi yaptım pc de %100 oldu telefonda downloadin altındada do not turn off target!! yazdı 1 saattir bekliyorum öyle yardımcı olabilirmisiniz bana

volpan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yardım lütfen galaxy s4 e gelen güncellemeyi kies ile tamamladım pc de %100 yazdı telefonda yeşil cin çıktı downloading altındada do not turn off target!! yazdı öyle kaldı ne yapmalıyım yardım edermisiniz lütfen acilll

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
arkadaşlar yardım lütfen galaxy s4 e gelen güncellemeyi kies ile tamamladım pc de %100 yazdı telefonda yeşil cin çıktı downloading altındada do not turn off target!! yazdı öyle kaldı ne yapmalıyım yardım edermisiniz lütfen acilll

odin ile tekrar rom at

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var tam 2 saattir downloading altındada do not turn off target yazıyor ve öylece kaldı ne yapmalıyım bununla ilgili.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de aynısı oldu telefonu kapattım açtım tekrar eski haline geldi. Sonra wireless üzerinden güncelleme yaptım, hiçbir sorun kalmadı. Sanırım kies de sorun var...

maiadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bugün güncelleme yaparken ilk denememde %100 oldu "do not turn off target" pc de ise pili söküp tekrar bağlantı kurun yazdı. Daha sonra ne zaman denesem hep ortalarda "bağlantı koptu lütfen cihazı tekrar bağlayın" yazdı. Telden güncellmeyi deneyince "yazılım güncelleme hizmeti mevcut değil. maksimum bellekten yollama sayısı aşılmış. daha sonra deneyin veya cihazınızı samsung kies kullanarak güncelleyin" yazıyor ne yapmalıyım? cihaz: 9500

maiadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet şu an itibariyle güncellemiş bulunmaktayım. Başka bir usb bağlantı kablosu kullandım ve şükür 4.3 sürümüne güncelledim cihazımı :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ne Kies nede Telefondan güncelleme gözükmüyor :(

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar kies tende telefondanda güncelleme gözükmez çünkü türkiyeye daha resmi olarak çıkmadı bunu ancak odin le yüklersiniz....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet şu an itibariyle güncellemiş bulunmaktayım. Başka bir usb bağlantı kablosu kullandım ve şükür 4.3 sürümüne güncelledim cihazımı :D

kardeş ben resmi romun gelmesini beklicem nasıl telefonda değişen ne var oyunlarda ısınma hala varmı performans artışı varmı yani gözüne ne çarptı 4.3 le gelen....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung galaxy s4 gt-i9500 android 4.3 jelly bean güncellemesi geldi....
Gt-i9500
android 4.3 jelly bean

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 te do not turn off targed yazısı geldi 1 saat oldu tel acılmadı yardım edin