Galaxy s4 galeri bulanıklığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zulald
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zulald

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar ne yapsam bilemiyorum fotograf cekiyorum kalitesi gayet iyi ama galeriye giriyorum fotograflar bulanik ss aliyorum bulanik hic okunmuyor yuz kere reset attim yok duzelmedi ne yapayim ben

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ya arkadaslar ne yapsam bilemiyorum fotograf cekiyorum kalitesi gayet iyi ama galeriye giriyorum fotograflar bulanik ss aliyorum bulanik hic okunmuyor yuz kere reset attim yok duzelmedi ne yapayim ben
format at kardeşim...

D.Eren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
at çöpe kurtul sen rahat, kafa rahat.

echonia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
yaklaşık 1 ay önce güncelleme gelmişti ondan sonra oldu ne olduysa. Google fotoğraflar kullanıyorum orada net görünüyor. Tavsiye ederim

Kalemsizyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Google Fotoğraflardan bak orada düzgün, ama galeri de çok kötü gösteriyor bunun sebebini hala anlamış değilim.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061

Reset dediğiniz fabrika ayarlarına çevirme işlemi mi?

zulald

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

frknckss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bu sorun 17 Ekimde gelen I9500XXUHPJ3 nedeniyle var.
Odinle bir önceki ''I9500XXUHOL1'' güncellemeye geçerek sorunu çözdüm.
Ancak bu sürüme geçtikten sonra ilk açıldığında Yazılım güncellemesini kapatana kadar Wİ-Fİ'yı açmayın.

zulald

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba detayli anlatmaniz mumkun mu cunku bu konularda hic bilgim yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu sorun 17 Ekimde gelen I9500XXUHPJ3 nedeniyle var.
Odinle bir önceki ''I9500XXUHOL1'' güncellemeye geçerek sorunu çözdüm.
Ancak bu sürüme geçtikten sonra ilk açıldığında Yazılım güncellemesini kapatana kadar Wİ-Fİ'yı açmayın.
acaba detayli anlatmaniz mumkun mu cunku bu konularda hic bilgim yok

frknckss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Download firmware: I9500XXUHOL1_I9500OJVHOG3_TUR
Bu linkten yazilimi indirin. Daha sonra şu linkten: http://dl.sammobile.com/Odin3-v3.11.1.zip Odin 3.11.1 i indirin
Telefonunuzu kapatip ses kısma + home tuşu +power tuşuna basili tutun.
Daha sonra ses acma tusuna basin ve download moduna gecicek. Ve telefonu bilgisayara baglayin. İndirdiginiz odin3.11.1i acin COM:... gibi bir yazi varsa telefonunuzu goruyor demektir daha sonra infirdiginiz yazilimi zipten cikardiktan sonra AP yazan yere basarak ekleyin. Yüklendikten sonra Starta basin 9-10 dakika icinde yukleme tamamlanacaktir.
NOT: CİHAZINIZA GELEBİLECEK HİÇBİR ŞEYDEN BEN SORUMLU DEĞİLİM. TÜM SORUMLULUK SİZE AİTTİR...

laboxz21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I9500XXUHPK1_I9500SERHPH1_SER (2017.01.01 tarihli) rus romunu yükledim. galeri programı bulanık göstermiyor. içinde "smart manager" da var. fakat telefon görüşmelerinde ses le ilgili bi problem var. faklı rom ları indirerek en uygununu arıyorum.

laboxz21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I9500XXUHPH3_I9500MBCHPF1_MBC (2016.11.20) sammobile"den alman rom"unu indirdim kurdum. galerideki resimler bulanık değil. arama esnasındaki sesde de problem yok. "smart manager"de var. tavsiye ederim

nucboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu düzeltmek son güncellemeyi kaldırmadan mümkün değil sanırım. Aslında fotoğrafları güzel çekiyor ama galeriden açıldığında önizleme olarak gösteriyor fotoğrafları. Fotoğrafı düzenle diyerek açınca orjinal halini gösteriyor.

Diğer seçenek ise benim sevmediğim google fotoğraftan bakmak : )

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
apkmirrordan galerinin önceki sürümünü falan kurmayı deneyin isterseniz

Sedatibo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşlerim bu sorunu cihazi sıfırlamadan rom degistirmeden çözen varmı acill yardımcı olacak biri quickpic galeri uygulamasını kullanıyorum fakat bir fotoğrafı duvar kağıdı yapmak istediğimde bulanık olarak duvar kağıdı ayarlanıyor yani bulanık olan galeri uygulamsindan duvar kagidi yapiliyor sadece bu sorunu nasil cozebilirm??