format at kardeşim...Ya arkadaslar ne yapsam bilemiyorum fotograf cekiyorum kalitesi gayet iyi ama galeriye giriyorum fotograflar bulanik ss aliyorum bulanik hic okunmuyor yuz kere reset attim yok duzelmedi ne yapayim ben
onu da yaptim olmuyooformat at kardeşim...
telefon daha yeni elime geceli 3 gun olduat çöpe kurtul sen rahat, kafa rahat.
Ya arkadaslar ne yapsam bilemiyorum fotograf cekiyorum kalitesi gayet iyi ama galeriye giriyorum fotograflar bulanik ss aliyorum bulanik hic okunmuyor yuz kere reset attim yok duzelmedi ne yapayim ben
bugun servise verdim umarim yapiliryaklaşık 1 ay önce güncelleme gelmişti ondan sonra oldu ne olduysa. Google fotoğraflar kullanıyorum orada net görünüyor. Tavsiye ederim
evetReset dediğiniz fabrika ayarlarına çevirme işlemi mi?
acaba detayli anlatmaniz mumkun mu cunku bu konularda hic bilgim yokBu sorun 17 Ekimde gelen I9500XXUHPJ3 nedeniyle var.
Odinle bir önceki ''I9500XXUHOL1'' güncellemeye geçerek sorunu çözdüm.
Ancak bu sürüme geçtikten sonra ilk açıldığında Yazılım güncellemesini kapatana kadar Wİ-Fİ'yı açmayın.
Telefonun servisten geldimiYa arkadaslar ne yapsam bilemiyorum fotograf cekiyorum kalitesi gayet iyi ama galeriye giriyorum fotograflar bulanik ss aliyorum bulanik hic okunmuyor yuz kere reset attim yok duzelmedi ne yapayim ben