Galaxy s4 fikir aliş verişi .

KplnSalim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy S4 hakkındaki düşüncelerinizi ve , daha önce Galaxy S serisi tecrübe edinenlerden fikir almak istiyorum , sizce bu telefon alınabilir mi ? İphone 5 ' i geride bırakabilir mi ?

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
S3 kullanıcısıyım geyet memnunum telefonumdan. 5 i geride bırakacağı kesin ama 5S için durum ne olur bilmiyorum ve S4 tasarım olarak beni tam hayal kırıklığına uğrattı..

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 varken inan gereksiz bir cihaz..

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Simdi birileri gelir plastik kasali o der
Damacana der :)
Htc one vs samsung s4 en ust seviye 2 cihaz.. alinir

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 1 ay s3 kulandım çok memnundum tavsiyem telefonda özgürlüğü seviyorsan apple hapishanesinde yaşamak istemiyosan s3 al maddi durumun iyiyse s4 al

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş güzel ama fiyatı düşerse kesinlikle s3

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
S IV almalısın :) Yinede iPhone 5S i bekle diyorum. S III varken S IV gereksiz diyen arkadaşlar, belki gereksiz olabilir ama oyunlarda kasmasını istemiyorsan, daha çok özellik istiyorsan S IV alıcaksın. S III Most Wanted gibi üst seviye oyunlarda kasabiliyor çünkü. Benimki kasıyor mesela. 30 FPS de akıcı oynanabilirken 23 FPS veya 20 FPS gibi geliyor bana. Biraz kasıyor yani. 2 GB RAM şart oldu artık. S IV şuan piyasadaki en iyi telefon. Bunu ben mi diyorum hayır herkes diyor. Tasarım konusunda köşeli yapamıyor Apple yüzünden. Ama tasarımı S III e göre daha iyi. Yani ben olsaydım iPhone 5S i beklerdim zaten yakında çıkar ondan sonra kötü olursa S IV ü alırdım.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Sanki araba yarıştırıyorsunuz da geride bırakabilir miymiş... Hangi açıdan geride bırakacak? Bir telefondan ne beklersin? Aldığın ürünü % kaç performansla kullanabileceksin? Tamam ikisi de iyi ciihaz ama hakkını veremedikten sonra bu iş köy yollarında Aventador ile gezmeye benzer...

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bana göre donanım yerine yazılıma bakman lazım. Bana göre s3 , iphone 6 veyahut 7 bile çıksa önde bir cihaz olacak. Bunuda şu sebeple söylüyorum, akıllı bekleme-en iyi yüz-fotoğraf arkası not yazma-pop up play- multiscreen ve dahası...

Bunlar diğer telefonları geride bırakacak mükemmeliyet özellikleri :)