Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S4 hakkındaki düşüncelerinizi ve , daha önce Galaxy S serisi tecrübe edinenlerden fikir almak istiyorum , sizce bu telefon alınabilir mi ? İphone 5 ' i geride bırakabilir mi ?
S3 kullanıcısıyım geyet memnunum telefonumdan. 5 i geride bırakacağı kesin ama 5S için durum ne olur bilmiyorum ve S4 tasarım olarak beni tam hayal kırıklığına uğrattı..
S IV almalısın Yinede iPhone 5S i bekle diyorum. S III varken S IV gereksiz diyen arkadaşlar, belki gereksiz olabilir ama oyunlarda kasmasını istemiyorsan, daha çok özellik istiyorsan S IV alıcaksın. S III Most Wanted gibi üst seviye oyunlarda kasabiliyor çünkü. Benimki kasıyor mesela. 30 FPS de akıcı oynanabilirken 23 FPS veya 20 FPS gibi geliyor bana. Biraz kasıyor yani. 2 GB RAM şart oldu artık. S IV şuan piyasadaki en iyi telefon. Bunu ben mi diyorum hayır herkes diyor. Tasarım konusunda köşeli yapamıyor Apple yüzünden. Ama tasarımı S III e göre daha iyi. Yani ben olsaydım iPhone 5S i beklerdim zaten yakında çıkar ondan sonra kötü olursa S IV ü alırdım.
Sanki araba yarıştırıyorsunuz da geride bırakabilir miymiş... Hangi açıdan geride bırakacak? Bir telefondan ne beklersin? Aldığın ürünü % kaç performansla kullanabileceksin? Tamam ikisi de iyi ciihaz ama hakkını veremedikten sonra bu iş köy yollarında Aventador ile gezmeye benzer...
Bana göre donanım yerine yazılıma bakman lazım. Bana göre s3 , iphone 6 veyahut 7 bile çıksa önde bir cihaz olacak. Bunuda şu sebeple söylüyorum, akıllı bekleme-en iyi yüz-fotoğraf arkası not yazma-pop up play- multiscreen ve dahası...
Bunlar diğer telefonları geride bırakacak mükemmeliyet özellikleri