Galaxy s4 ekran altı tozlanması

Galaxys4000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ikinci el guvenilir birinden s4 aldım telefon gayet temiz yazılımsal performans olarak sorunları yok fakat ekranın altında ilk aldığımdan beri biraz toz var tozun yoğun olduğu yerlerde de dokunmatik hafif daha az çalışıyor hiç çalışmama değil de hassas da değil telefoncuya götürmek istemiyorum içini acsa daha kotu yapacak samsung yetkiliservise götürcem acaba ne kadar alırlar o tozu temizlemek için cok isterlermi sonucta içini acıp tozu silecekler kortuğum sey iç ekranında hasar olması iç ekranda hasar olan telefon bu kadar iyi calışır mı bilmiyorum

Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar ikinci el guvenilir birinden s4 aldım telefon gayet temiz yazılımsal performans olarak sorunları yok fakat ekranın altında ilk aldığımdan beri biraz toz var tozun yoğun olduğu yerlerde de dokunmatik hafif daha az çalışıyor hiç çalışmama değil de hassas da değil telefoncuya götürmek istemiyorum içini acsa daha kotu yapacak samsung yetkiliservise götürcem acaba ne kadar alırlar o tozu temizlemek için cok isterlermi sonucta içini acıp tozu silecekler kortuğum sey iç ekranında hasar olması iç ekranda hasar olan telefon bu kadar iyi calışır mı bilmiyorum
hocam tozla dokunmatiğin çalışmaması arasında bir bağlantı yoktur olamaz ama illakide temizlemek istiyorsanız az bişe el beceriniz varsa gidip bir karbon bant alırsınız ve bir pena ile ekranın yanındaki sert plastik bolumden ısıtarak bant dan ayırıp ekranı çıkarıp ledin üzerini kulak pamuğu gibi birşeyle temizleyip karbon bandı tekrar yerine yapıştırıp işlemi bitirebilirsiniz tabi seçim sizin ama telefoncular üçkağıtcılar 100 aldıkları malı değiştirmek için 300 diyolar sanki mühendisler başıma!

bozkan23

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
yuzde doksan telefonun ekrani degismis ve kalitesiz ekran takilmis,dokunmatik o yuzden hasarli,toz ise degisirken ekrani kaliyor zaten