Galaxy s4 Bataryam şişti

birlik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
15.01.2014 tarihinde kliksa dan aldıgım galaxy s4 kırmızı (red aurora) renkli telefonum dün aniden sarj %70 lerde iken telefon kapandı açtım %0 dedi alla alalh dedim sarja taktım 2-3 dk sonra tekrar kapandı açıldı %70 lerde yine bataryı çıkartıp takıyım dedim batarya aşırı derece şişmiş oldugunu gördüm bunu garanti kabul ediyormu ? ve telefonu kapattım kullanmıyorum patlar filen :D yarın garantiye götürücem işllah samsung bataryayı değişir.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Patlayabilir kardeşim.Bataryayı çıkar bi kenara koy.Sakın bir daha şarja takma o bataryayı.Yaralanırsın.Hemen servise götür göster.

birlik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Patlayabilir kardeşim.Bataryayı çıkar bi kenara koy.Sakın bir daha şarja takma o bataryayı.Yaralanırsın.Hemen servise götür göster.

aynı şekilde yaptım sarjada takmadım çıkardım bataryayı İNTERNTETE 1-2 Yazı okudum galiba s4 bataryalarında böyle sorun varmış işşllalh değişirler bataryayı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aslın da batarya da agranti kapsamında olması lazım fakat garanti kapsamına almadıklarını duymuştum.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
aynısı oldu benimde garantiden sorun çıkarmadan değiştirdiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde bataryam şişmişti. Ankara/Necatibey Samsung Teknik Servis'e götürdüm. Aldılar. Yaklaşık 1 hafta sonra değişmiş batarya ve format ile geri teslim aldım. Herhangi bir ücret ödemedim. Yani garanti kapsamında oluyor. Bu arada bence de kullanmayın, ne olur ne olmaz. Kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung servisi değiştiriyor direk götür uzun süre şarja takıyorsan söyleme