Galaxy S4 Alacak Mısınız?

Galaxy S4 Alacakmısınız?

• Evet Alacağım

Kullanılan: 31 27.9%
  • Hayır Almayacağım

Kullanılan: 48 43.2%
  • Hayır Başka Cihaz Alacağım

Kullanılan: 32 28.8%

• Kullanılan toplam oy
    111

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence Titanyum kasa olmalı yoksa alınmaz. Malzeme kalitesiz. İçine bişe koymasada olur sadece dış görünüm yeter. Titanyum olacak koyunca çat diye ses çıkarıcak artıistlik olacak arkadaş. Telefon dediğin kırılmaz olmalı yere düşünce kırılmamalı. Titanyum olmalı Titanyum plastik ne damacana işte. Damacana. Tam bir rezillik bir daha zamzung almicam İPHONE İOS YAŞASIN İPHONE İOS mükemmel sadece sıfır hatalı olarak İphone var Apple mükemmel. Amerika'da mükemmel. Hele o Logo logo'da bitiyor her şey. Her yere Apple logosu yapıştırmak istiyorum.

Yalan söyledim. :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide hala kasıyor diyen herifler. Size tek bir şey İphone 4s aldım bir kere elime almasaydım keşke. Aldığım zaman menü geçişlerinde bile kastığını gördüm telefonun. En sola gidiyorum telefon kasıyor sağa gidiyorum kasıyor sola gidiyorum kasıyor. 3-5 taneden sonra kasmamaya başladı ekranı kapadım açtım yine kastı bu ne dedim ya. Kuzenim oyun oynadı 2 saat geçmeden telefonun şarj %5'te. Şarj konusunda yarışamaz bile S III ile S III ile 1.8 GHz overcloklu 5 saat kesintisiz oyun oynadım şarjı %5 e indi. İOS'u bana savunmayı kesin nedir bu yaf. İOS İOS İOS İPHONE İPHONE İPHONE başka ne telefon var ne işletim sistemi sanki. Fanboyluk yapmayan kişi hakkaten fanboy değilmişsin. Galiba S III'ünde Android 1.5 kullanıyorsun ondan kasıyor. Ben kabul ediyorum 4.0.4'te kasıyordu şuan asla. Suç Android'de değil TouchWiz'de bunu da unutma. İphone 5'i de inceledim ondada yine aynı şekilde arama menüsüne geçerken kasma oluyordu. Yani savunmayın hala İOS'u. İos iyi mi ? İyi, Stabil mi ? Stabil, Yazılım desteği iyi mi ? İyi. Bunları kabul etmediğimi asla söylemedim ama sizin gibiler bunu yapıyor. Yarısı dolu olan bardağı boşaltıp bu boş diyorsunuz (Bende anlamadım bu dediğimi :) ). Ne tür zihniyetlersinizki neyse. Bir arkadaşımızın sözünü hatırladım kimdi o acaba gelsin buraya "İphone 3gs'yi attım çekmeceye orada kendi halinde stabil bir şekilde çalışıyor. (4,4S veya 3G,3GS olabilir tam hatırlamıyorum yalan olmasın)" Gayet güzeldi. Alın uçurum o zaman telefonun RAM'ini söküp.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben de s7 yi alacağım.. !
Bence süper bir telefon olacak..
Söylentilere göre 32 çekirdek olacakmış ve 500mp kamerası olacakmış..!
Belkide uçacakmış :)
Ooo bunlarda bir şeymi?
Çamaşır,Bulaşık yıkar.
Sinek kaydı tıraş bile yaptığını söylüyorlar.:P

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Almaya gerek yok s4 de çıkan bütün yazılım yenilikleri s3 e de gelicek zaten, sadece bir donanımdan eksik kalırız o da varsın olsun. Şu anda çok da aman aman hd çözünürlükte oyunlar yok :)

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Daha iphone 4 yeni geçecek elimize dur bakalım ona hiç yoktan 3 sene var :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Almak isterim açıkçası ama s3 kime satacağım :D

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
alalı 4ay olduğum S3'üm ve S3'üme olan düşkünlüğüm beni uzuuun süre terk etmeyecek inşALLAH..
^_^

fertorres

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1400 lira bütçem var sizce s3 veya nexus 4 mu alayım yoksa bekleyım ustune para katıp s4 mu alayım ?

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefon daha çıkmadan ne olacağı bilinmez..

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon çıktı gençler alacakmısınız? :D

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S4'ün sızıntılar ile aynı çıkması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı,ben tasarımını beğenmedim, Aklımda Htc One var kısmetse.

Drtrzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 elimdeyken hiç düşünmüyorum almayı... telefon ihtiyacım olsa s4 alırdım ama elimdeki alet beni en az 3 yıl daha götürür.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
s3 taksiti önümüzdeki ay bitiyor :D yeni den borca girmeye pek niyetli değilim :D ama iyi fiyata kekonun birini kandırırsam neden olmasın :D

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet daha yorumlar alalım alan yokmu fazla :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Almasi sorun degil de cebe sigmaz ki o telefon. Bir de telefonun köselerini yine yuvarlak yapmislar iyyy :(

adammısınız

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inş güzel fiyattan girer piyasaya herkes alır da s3 mininin fiyatı düşer bende onu alırım:D:D:D:D:

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aralık ayı gibi belki. Fiyat anca o zaman düşer 1500 lere.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
mevcut taasrımı ile asla