Galaxy s4 alacagim yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MR.™
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın arkadaşlar. Ben 8.sınıfa giden bir gencim. Okul hayatım oldukça basarili. Taktirden başka bir şey getirmedim eve. Ailenin toplam geliri 3000 ~ 3200 civarı. Şuan Galaxy Wonder kullanıyorum. Babamın da Samsung Corby ' si var. Ben gecen gün oturdum babamla uzun uzun konuştum. Baba dershanede coğu kişinin s3 - s4 ' ü var. Bana da alalım hem bu sene gireceğim sınavlarda da moral olur , hem benim Wonder'ı sana veririz dedim. Tamam annenle bir konuşalım dedi. Fakat annem sınavlardan iyi not getir YIL SONUNDA alırız dedi. Onları nasıl ikna edebilirim ?

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anneni ikna etmek için dayın,teyzen yani hatırı sayılır kişiler vasıtası ile torpil yaptırman lazım:biggrin:
ama S4 okul hayatını olumsuz etkileyebilecek bir telefon.bence annenin dediğini yap ve S4 ü kendin için ekstra bir motivasyon unsuru olarak kullan.

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabın için teşekkürler fakat dayımla teyzemin ilgileneceğini sanmıyorum :biggrin: S4'ün de okul hayatımı etkilemeyeceğine eminim . Dershanede herkes teneffüste fotoğraf çekiliyor , oyun oynuyor , benim meret anca kasıyor :biggrin:

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Az duygu sömürüsü yap o zaman. Mesela herkesin s3'ü s4'ü var fotoğraf falan çekiyorlar bende ne var?Wonder. Utanıyorum telefonu çıkarmaya. Hem çocukların dersleri de gayet iyi. Yani anne S4 beni bozmaz (BOZAR :)). Ne olur ki alsanız? Dersim kötüye gitse kendi ellerimle size veririm telefonu de. Biraz güven ver. Ha bir de aile çocuğunu öyle başkalarının yanında utanmış vs görmesini istemez. Bu taktik ters tepki de yaratabilir. Hiç denemediğim için bilemicem ama mantıklı da gelmiyor değil :) Sonuçları bekliyoruz.

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence anne ve babanın yaklasımı gayet mantıklı. 8. sınıfa giden birine 1500-2000 tl lik telefon almak hele ki bu ailenin butcesinin yarısından fazla demekse tamamıyla mantıksızlık olur. Babana ve annene yardımcı ol ve bence sen vazgeç emin ol zamanı gelince (gorunen o ki sadece 10 ay bekleyeceksin) onlar kendiliginden alırlar. Tenefüslerde cok kaliteli foto ceksen noolur cekmesen noolur. Zaten arkadaslarının varmıs ceksinler, gondersinler sana whatsapp tan;)) hadi bakalım biraz düsünceli ol. yaş olarak büyüğünüm abi tavsiyesi olsun sana...

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ailenin yaklaşımı şuan bu şekildeyse sakın o telefonu alma 1 sene daha bekle sana en iyisini alırlar emin ol. birazcık zaman

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar (yasinizi bilmiyorum) sene sonunu beklerim sorun degil fakat ailem fen lisesine girersem alacakmis telefonu yani kesinligi yok
O yuzden acele ediyorum.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Abi fen lisesini kazanmak size kolay yazılıya gireceksiniz sbs olacak zaten her sene takdir almışın fen lisesini tutturursun hiç debelenme bekle bek fen lisesi öğrencisiyim bizim arkadaşda hala wonder var. Hem yaşında küçük ben senin yaşındayken galaxy gio kullanıyordum aylık gelir de 5000lira gibiydi bizim artı burs da alıyordum dershaneye de %100 burslu okudum o yüzden sabret fen lisesini kazanırsın ha bir de yatılı okuyacaksan boşuna s4 alma anında çalınır bizim yurtta kaç iphone 5, s4, s3, lumia 920 felan çalındı

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok sehrimde okuyacagim . Kendi birikimimde var ben aliyim diyorum ona da izin vermiyorlar .:)

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dershanede çocukların elinde s3ler s4ler biribirileriyle oyun oynuyorlar fotoğraf çekiyorlar. Anne benim niye yok. Bana neden almıyorsun?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca aynı olayı bende yaşadım ailem sbsden 480 üstü alırsan sana istediğin telefonu alcaz dediler. O zamanlar telefonum galaxy ace di. Kasa kasa face e zor giriyodu. Sonra 5 - 6 ay sonra sbsden 476 aldım ve şuanki telim htc one. Yani onlar sen sıkı çalış diye fen lisesi demişlerdir. Senin çalıştığını görüp uğraştığını bilirlerse sana istediğin telefonu alırlar.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyiymiş. :D Ben fen lisesine girdim bana Galaxy W aldılar. :/ Galaxy S4 alırsan bir süre sonra çok ucuzladığını fark edip pişman olabilirsin. İkna konusuna gelirsek, ilk sınavlarını 97-98 altında tutma, üstün başarı sergile. 8. sınıfta zorlanmasan gerek. :) Başarını düşürmediğini görünce ailen ikna olabilir.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Benim 8.sınıf 99,87 ortalamaydı. Dinim 100 düşmedi sadece ve lumia 920 alındı kendimi bir garip hissetmeye başladım :/ sbs de bir Türkçe yanlış :/

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben ablamı devreye soktum s4 aldırdım ama aklım htc one da

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben ablamı devreye soktum s4 aldırdım ama aklım htc one da

bende s4 kullannıyorum aklım ht c one daydı taki 2 arkadaşımda htc one ı görene kadar biri yere düşürmüş köşesi ezilmiş telefonun biride kasa açıklıgı var üst hoparlörün orda onları görünce aklım artık htc one a gitmiyor s4 le devam ve s4 herşeyiyle süper telefon....

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Degerli yorumlariniz icin tesekkurler :D Zaten ilk sinav aralikta . Herhalde yariyilda alinir. Konu kapanabilir...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Çok lafa gerek yok alabilirsin 15 yaşından büyüksen

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bende s4 kullannıyorum aklım ht c one daydı taki 2 arkadaşımda htc one ı görene kadar biri yere düşürmüş köşesi ezilmiş telefonun biride kasa açıklıgı var üst hoparlörün orda onları görünce aklım artık htc one a gitmiyor s4 le devam ve s4 herşeyiyle süper telefon....
Ben yeni aldım sana bişeyler sorcam
-S2 de olan 2 parmak yakınlaştırma
-cihazın üstüne cift vurunca en üste gelme
-Bide şu widgetleri basılı tutup saga sol yapınca kayma özelliğini bulamadım
Cevaplarsan sevinirim hiç bir yerde bulamadım biraz androidde acemiyim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ulan bende nokia 1100 vardı lisede 4 sene hic utanma arkadasim birak sene sonu al hem daha iyisini alırsın ve senin sinavini etkileyecegine eminim ve sunu soyleyim telefon modeli insanlığı belirlemez seni telefonundan dolayi kimse yargilamaz piyasada s4lu iphone 5 li essekler o kadar cok ki o yüzden acele etme sinavina odaklan :)

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyle yapicagim zaten :) cok sagolun cok yardimci oldunuz

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim o yaşta telefonum yoktu
laie_67.gif
nexus 5 bekle
smokeing.gif

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
S4 nedir arkadaşım :D.ailene giren 3000 lira maas bugunun sartlarında cocuklu bir aileye zar zor yeten bi miktar.Senin zaten ailene belli bir ağırlığın var senin ailenin ekonomik durumunu dusunmen lazım. Ailen seni dusunuyo almak istiyo uzulme diye ama bence aldırma.Yaz tatilinde calıs birazdaha buyu benim firkim.Çaldırırsın falan aman diyim canından da olursun Allah korusun. Bekle ayriyetten S4 alcan 4-5 ay sonra ondan daha guzel telefon aynı fiyata cıkıcak.Senin aldığın model gene eskimis olacak. Sen bekle dostum ailenede maddi acıdan yuk olmamaya calıs. Simdi anlamayabilirsinn dediklerimi ama ilerde anlıyacağına eminim.

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=297364]q0kh4y[/MENTION] ailemin alacak durumu var ondan eminim. (Olmasa annemde iPhone 4S olmazdi)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben yeni aldım sana bişeyler sorcam
-S2 de olan 2 parmak yakınlaştırma
-cihazın üstüne cift vurunca en üste gelme
-Bide şu widgetleri basılı tutup saga sol yapınca kayma özelliğini bulamadım
Cevaplarsan sevinirim hiç bir yerde bulamadım biraz androidde acemiyim

s2 de 2 parmak yaklaştırma nerde kameradamı diyorsun
cihazın üstüne çft vurunca gelme bildigim kadar s2 de yok
menüden widgetlere gel harbangi birinin üstüne bas saga sola teli kaydır olması lazım.....

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
s2 de 2 parmak yaklaştırma nerde kameradamı diyorsuncihazın üstüne çft vurunca gelme bildigim kadar s2 de yok menüden widgetlere gel harbangi birinin üstüne bas saga sola teli kaydır olması lazım.....
İKİ PARMAK YAKINLAŞTIRMA RESİM İNTERNETTE ISE YARIYO s2 ve s3 de vardiCihazin ustune cift tiklayinca sayfa en uste gelme ozelligide s3 de vardi bide o olmuyo saga sola kaydiriyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İKİ PARMAK YAKINLAŞTIRMA RESİM İNTERNETTE ISE YARIYO s2 ve s3 de vardiCihazin ustune cift tiklayinca sayfa en uste gelme ozelligide s3 de vardi bide o olmuyo saga sola kaydiriyorum

valla kardeş başka birine sor ben s3 ü biliyorum s2 de varmı yokmu bilmiyorum.

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Israr ederek yapabilirsin elimden gelen birşey yok

MR.™

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hepinize cevapları için teşekkür ederim . Ben babamla oturdum konuştum ve sonunda bir karara vardık :) 1.Dönem'de olacak sınavlardan yazılılardan iyi alırsam yarıyıl tatilinde istediğim telefonu , 2.Dönem'de olacak yazılılardan da iyi bir not alırsam yaz tatilinde istediğim tableti alacak . Herkese teşekkürler . Sayın moderatörlerim konu KİLİTLENEBİLİR .