Galaxy S3'un kafasi fena karisti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan biyoweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaslar galxy s3 telefonum dun bir anda kafayi yedi.

Cihaz kendi kendine driving modu aciyor. Sesi kisyorum kendi kendine ses acilabiliyor. Gps kendi kendine devreye girebiliyor.

Telefonu sarja takdigimda telefon iyiden iyiye cildiriyor. Devamli ekranda birseyler acilip duruyor. Cihaz yuvaya takildi zannediyor. Ekranda bir sey okumama izin vermiyor. Bu nedenle cihazi kapatip sarj ediyordum. Ama simdi kapatiyorum cihaz kendiliginden aciliyor. Cihazin icine kotu ruh kacti diye dusunuyorum, cozum bulamazsam imama danisacam :)
bu sorunun benzerini s2de de yasamistim ama kendiliginden duzelmisti. S3 te ne yapsam duzelir acaba. Sanirim yaygin bir problem. İki telefonumdada ortaya ciktigina gore.

Yas_intheLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=75898]biyoweb[/MENTION]
Not: Alttaki işlemler telefonu fabrika ayarlarına döndürecek.
Telefonda yedeklemek istediğiniz şeyleri (rehber, sms kayıtları, medyalar) bilgisayarınıza USB kablosu vasıtasıyla yedekleyin. Daha sonra telefonunuz kapalıyken ses açma + home tuşu (altta ortadaki tuş) + güç düğmesine basılı tutun.
Samsung Galaxy s3 yazısı geldiğinde bırakın. Telefon recovery moduna girecek. Orada wipe Data / factory reset e ses tuşlarını aşağı yukarı yaparak gelin. Seçtiğiniz de güç tuşuna basın. Yine aynı şekilde Yes e basın. Telefonunuz fabrika ayarlarına dönecek. Sizi tekrar ana recovery menüsüne atacak. Orada eğer wipe ile başlayan başka seçenek varsa onları da aynı şekilde yapın. Daha sonra reboot System now seçeneğini seçin. Telefonu tekrar kurduktan sonra yedeklediğiniz şeyleri geri yükleyin.
Kolay gelsin.

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun şarj girişinde olabilir, driving moduna geçmesi falan sanki kablo bağlanmış gibi etkileniyor olabilir.

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkdaslar galxy s3 telefonum dun bir anda kafayi yedi.

Cihaz kendi kendine driving modu aciyor. Sesi kisyorum kendi kendine ses acilabiliyor. Gps kendi kendine devreye girebiliyor.

Telefonu sarja takdigimda telefon iyiden iyiye cildiriyor. Devamli ekranda birseyler acilip duruyor. Cihaz yuvaya takildi zannediyor. Ekranda bir sey okumama izin vermiyor. Bu nedenle cihazi kapatip sarj ediyordum. Ama simdi kapatiyorum cihaz kendiliginden aciliyor. Cihazin icine kotu ruh kacti diye dusunuyorum, cozum bulamazsam imama danisacam :)
bu sorunun benzerini s2de de yasamistim ama kendiliginden duzelmisti. S3 te ne yapsam duzelir acaba. Sanirim yaygin bir problem. İki telefonumdada ortaya ciktigina gore.

Aynı problemler benim S3'ümde de oldu,kendi kendine dock dahi bağlıyordu,S Voice kendi kendine açılıyordu,garip garip sesler geliyordu telefondan. Format attım,düzelmedi,1-2 kere daha attım,ondan sonra düzelmişti,kendi kendine geçmiş olma ihtimali de var,formatı dene derim.

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkurler arkadaslar. Henuz format atmadim ama dun aksamdan itibaren sorun cikmamaya basladi. S-voice ayarlardan etkisiz hale getirdim. Driver moduda ayni sekilde ayarlardan etkisiz yaptim. Simdilik dun aksamdan itibaren sorun yok. Bu arada pil girisini kucuk bir igneye selpak sarip az bisey sildim. Baya toz almisti. Sanirim sorun bunla ilgiliydi karaytutaha arkadasin soyledigi gibi.