Galaxy s3'ün bildiğiniz özelliklerini burdan paylaşabilir misin?

petrobaretta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni galaxi s3 aldım bir sürü özelliği var bir kısmını çözdüm ama hepsi zor bildiğiniz özellikleri paylaşır mısıznı mesela arkadaş geçen duvar kagıdını galeride ki resimleri atmiştı reismler tektek değişsiyordu duvar kağıdında bunu nasıl yapa bilirim

petrobaretta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşın yaptığı ekranda bir büyük bir kaç tane küçük çerçeveler var bunları nasıl yapmış peki orda widgetlerden mi

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ayarlar/Duvar kağıdı/Ana ekran/Canlı duvar kağıtları/Fotoğraf duvarı yap.

mertkanozcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arakdaslar bana birisi yardımcı olsun lütfen ya ben bu telefonu bilgisayara hangi programla bağlayacağım Kies görmüyor telefonu anlamadım hıc bıyerdede yazmıyor bu konuyla ılgı bısey

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
glx s3 biraz kurcaladım begenmedim çok kaba bir telefon telefonluktan çıkmış cep pc sine benzemiş vasat tabi ceppc de degil nokıa çok daha iyi s3 menüleri felan yaramaz begenmedim nokıa çok çok daha iyi valla ben gördügümü söylerimkimse darılmasın gerçekler acıdır nokıa ya devam

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=49454]speedygs[/MENTION]
Siz sanirim donanimdan anlamiyorsunuz. Nokia pazarin en gerilerinde. Ayrica kaba falanda degil ben cok begendim. Cogu kiside begendim. Tabi siz donanim telefon hizi ram miktari vs bilmediginiz icin nokia begeniyorsunuz. Nokia oldu pazar payina bakarsaniz anlarsiniz. Neyse symbian androidin tirnagi olamaz.
Iyi Forumlar

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
glx s3 biraz kurcaladım begenmedim çok kaba bir telefon telefonluktan çıkmış cep pc sine benzemiş vasat tabi ceppc de degil nokıa çok daha iyi s3 menüleri felan yaramaz begenmedim nokıa çok çok daha iyi valla ben gördügümü söylerimkimse darılmasın gerçekler acıdır nokıa ya devam
Nokia :D vuhaha Kardeş nokianın hangi telefonunu beğendin. Nokia'nın Bütün telefonlarını 1 telefonda birleştirsen bile SGS III'ün yanına bile yaklaşamaz.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
2012 yazın en iyi yorumu. :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23

f3T8j.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Nokia?? Yıllarca severek kullandım.. Ama bu Mercedes C180 varken eski dostun Serçe'yi tercih etmeye benzer. Az yakıyor ama devri geçeli çok oldu.