Galaxy S3 yazılım erteleme

aqif89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben yeni galaxy s3 aldım telefona güncelleme yapmamam gerekiyormuş ama telefona güncelleme geliyor en fazlada 3 saat erteleyebiliyorum bi caresi varmı yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

aqif89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım edebilecek kimse yokmu lütfen?

aqif89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana bu rootla odinle ilgili yardim edebilecek kimse yokmu ben telefonu satin aldiktan sonra ogrendim telefona guncelleme atamadigimizi yardimlariniza muhtacim lutfen. Telefona guncelleme geliyo kendisi otomatik indiriyor ve ben en fazla 3 saat erteleyebiliyorum bunu kapatmanin bi yolu varmi veya guncellemenin? Lutfen yardimlarinza muhtacim bilgisi olan birisi ilgilenirse sevinirim

aqif89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koskoca forumda yardim edicek kimse cikmadi helal olsun

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Niye güncelleme yapmaman gerekiyormuş ki ?
Güncelleme gelsin diye ağlarsınız başka zaman.

Kimse yardım etmek zorunda değil ayrıca ;)

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Güncellemeyi neden ertelemen gerekiyor ?
Hem kimse yardım etmek zorunda değil.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle hitap şeklin yanlış.Bu forumda her açtılan konuya cevap verilecek diye bir şey yok.

Eğer istediğin otomatik güncelleştirmeyi kapatmaksa,yanılmıyorsam ayarlara girip telefon durumu bölümüne girersen yazılım güncelleştirme diye bir şey var.Oraya girip otomatik güncelleştirmenin üstündeki tiki kaldırırsan sen istemediğin sürece güncellemez telefon kendini.Tabi bu söylediğim yazılımla ilgili güncelleştirmeler.Uygulama güncellemesinden bahsediyorsan onu bilmiyorum

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sen rootla / odinle ilgili nasıl bir yardım istiyorsun? Hem telefonu güncellemek istemiyorsun. Hem de odin diyorsun. Sana ota olarak verilen güncellemeyi bile almak istemeyen birisi odinle neden rom atmak ister ki? Yada recovery flashlayarak rootlamak? Sen istediğini tam olarak anlatırsan sana yardımcı olacak birileri mutlaka çıkacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni yazılım 4.1.1 sürümünü yayınladı samsung telefonlara bildirim geliyor fakat yazılımı kies desdegi olmadan kuramazsınız en yakın samsung bayileri veya program isiyle ugrasanlara basvurunuz

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sanırım telefonun imei kolanlu olması gerekiyor , yazılın günxcelleştirmemem gerekiyor demenden anlıyorum..

telefon rootlu ise güncxelleştirmeyi indirir ama kurmaz , kurma aşamasında telefon hata verir ve yeniden başlatır telefonu..

eğer telefonun imei klonlu ise güncelleştirmeyi yapıp arıza patch ı kurarsan telefonuna şebeke gelecektir ve rahatlıkla kullanabilirsin..

böyle bir sorun varsa yaz ben sana arıza patch ı nerden ,indireceğini ve telefonuna nasıl kuracağını anlatıcam..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefon aynen dediğiniz gibi güncelleştirmeyi indiriyor ancak kurma aşamasında hata veriyor. Telefon kayıtlı dediler ama sanırım bahsettikleri kayıt imei klonlama :) Bilmediğimizden aldık bizde. Güncellemeyi nasıl yapabilirim. Sürekli güncelleme yapın diyor, 3 saat 3 saat erteliyorum ben de diğer arkadaş gibi. Şimdiden çok teşekkürler.