Galaxy S3 - Uygulamaları SD Karta ROOTSUZ Taşıma

roseofmylove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 16 GB Samsung Galaxy S3 sahibiyim. Geçenlerde 32 GB Micro SD aldım. Uygulamalarımı ve oyunlarımı sd karta atmak istiyorum ancak telefonda kendiliğinden gelen "sd karta taşı" gibi bir ifade yok. Ben de bu yüzden internette baya bir araştırma yaptım.Öncelikle bu işi rootsuz yapmak istiyorum. OneClick adında bir uygulamayla bu işi halledenler olmuş ancak bu yöntem Android 4.0 altı için geçerli sanırım. Bu yöntem dışında root yapmadan başka bir yöntem bulamadım. Acaba bu işi rootsuz başarabilen var mıdır? Varsa S3 için geçerli midir? Yoksa en son çare root yapmak mıdır? Bir cevap verirseniz çok mutlu olurum denemediğim yol kalmadı ve artık sorunumun çözülmesini istiyorum. Bu arada telefonda Android 4.1.2 yüklü.

roseofmylove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 için 4.3 sıkıntılıydı geri alındı güncelleme falan ne zaman geleceği belirsiz ama dediğiniz gibi o özellik eklenecekse bir çok kullanıcı mutlu olacaktır. Şimdilik root yapacağım geri alınabiliyor nasıl olsa. Denemiş olurum :thumbup1:

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 için 4.3 sıkıntılıydı geri alındı güncelleme falan ne zaman geleceği belirsiz ama dediğiniz gibi o özellik eklenecekse bir çok kullanıcı mutlu olacaktır. Şimdilik root yapacağım geri alınabiliyor nasıl olsa. Denemiş olurum :thumbup1:
4.3 te o özellik mevcut yükleyip denemiştim... Onun dışında telefonu root'layıp GL TO SD adlı porgramı marketten indirip uygulama ve oyunlaır sd karta taşıyabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonunuz samsung s3 mini ise yapmanız gereken şu: AYARLAR,DİĞER AYARLAR,YAKINDAKİ CİHAZLAR İNDİRME YARİ SD KARTA TIKLAYIN VE İNDİRDİĞİNİZ BÜTÜN UYGULAMALAR ARTIK SD KARTA YUKLENIR

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini için çözüm veren arkadaş adamın dibisin çok saol kardşe

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s mini de çözzüm veren arkadaş adamın dibisin gardaş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 telefon sd karta tası deyince sadece 30 40 mb atıyo yardımcı olursanız sevinirim android sürümü 4.3 orjinal

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Arkadaşlar ben GL to SD yi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bilen varsa acil bi yardım eder misiniz işe yarıyo kendisini attım fakat Gameloft'dışındda bişey atılmıyor oyun olarak ya da ben bilmiyorum söler misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini için çözüm veren arkadaş hala cihaz hafızasına geliyor uygulama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşürler verdiğiniz bilgi için .bir sorum olcak daha önce telefona indiğimiz proğramları sd karta nasıl atacağiz tekrarmı yüklemek gerekir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benim telefon samsung s3 mini. telefonu ilk aldigimiz gunlerde pil bitmek uzereyken ''%15 veya daha az kaldı'' diyerekten hatirlatma yapiyordu. aldigimizden bikac hafta gecdi. artik HİC uyari vermeden telefon birden kapaniyor.

nicin kapaniyor?
cozum var midir??
varsa cozum nedir?
yardimci olursaniz cok sevinirim. simdiden sagolun
SİZE GÜVENİYORUM. BUNA DA İNS. COZUM BULURSUNUZ... :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesler o s3 mini icin cozum bulan arkadas dogru soluor ama uygulamalari google playden deil normal google den bi siteden yukleyince oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu dediklerinizin hepsi hikaye lan SEND TO SD CARD indirin sorunsuz yapabilirsiniz işinizi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonunuz samsung s3 mini ise yapmanız gereken şu: AYARLAR,DİĞER AYARLAR,YAKINDAKİ CİHAZLAR İNDİRME YARİ SD KARTA TIKLAYIN VE İNDİRDİĞİNİZ BÜTÜN UYGULAMALAR ARTIK SD KARTA YUKLENIR

yani artık yeni indirdiğimiz uygulamalar sd kata mı giriyo eğer olursa adamın dibisn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum galaxy trend pus rootsuz uygulamaları sd karta taşımak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla helal sana kardeşim gercekten cok süper oldu bu cok sagol kardeşim
benim bir sorum olacak benimde galaxy s3 mini telefonum var benim telefon artık kayıtlı numaraları silmeye başladı bunun sorunu bnedir ve nasıl sorunu cözebilirim bir fikir veririseniz cok memnun olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onu galiba şöyle yapıyorsun rehbere gir hanı sol tarafta 3 çizgili bişey varya telefon ana tuşunun sol tarafında bişi var oraya tıkla orda görüntülenecek kişiler var oraya tıkla orda hepsi var onu yap:tongue::tongue: