Galaxy s3 sim kartı sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende galaxy s5 var telefonu format attım sonra sım kart taktım telefonu açtıgımda 3g olmuyor 4g olarak kalıyo neden acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede s3 mini var fabrika ayarlarına döndürdüm ama simle sd kartını okumuyor önceden okuyordu neden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben kestim mesala nokia 6300 takcam o kesilen beyaz kısım(koruyucu gibi bir şey) ona nasıl yerine oturtup kullanmaya devam ediceğim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya s3 telefonum bir anda sim kart çıkartıldı yeniden başlatılsınmı dedi ondan sonra hattı okumadı başka hatta deniyorum okumuyor ımeı sıkıntısıda yok yardım pls .s telefonum hiç açılmadı duşmedide cihazla ilgili bi sorun nasıl olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap::clap:ya s3 telefonum bir anda sim kart çıkartıldı yeniden başlatılsınmı dedi ondan sonra hattı okumadı başka hatta deniyorum okumuyor ımeı sıkıntısıda yok yardım pls .s telefonum hiç açılmadı duşmedide cihazla ilgili bi sorun nasıl olabilir:clap::clap:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
:clap::clap:ya s3 telefonum bir anda sim kart çıkartıldı yeniden başlatılsınmı dedi ondan sonra hattı okumadı başka hatta deniyorum okumuyor ımeı sıkıntısıda yok yardım pls .s telefonum hiç açılmadı duşmedide cihazla ilgili bi sorun nasıl olabilir:clap::clap:
Benim S4 vardı sim kart okumuyor du servise verdim cihazı sıfır ile değişim yapmışlardı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonum s3 mini ben telefona sim kartini takınca telefon acılıp kapanıyor niye acaba cevap bekliyorum lütfennnnn !!!!!!!!!!!

F

Fikriiii

SDN Okuru
Arkadaşlar benim sim karti okumuyo bazen onceden boyle bi sıkınti yoktu whatsapa girince arkadaslarimi gostermiyo once rehberinize numara eklemelisiniz diyo okumuyo yani bazen ise rehbere giriyorum acmiyo ama birisi filan aradimi çalıyo veya gecmis aramadan araya biliyorum