Galaxy S3 SDN Yayınladığı 4.2.1 ROM

xenom0rphe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar S3 üme SDN nin sitesinde gordugum S3 için 4.2.1 romunu yukleyecektim herşeyi yaptım teker teker wipe vs vs sonunda indirdigim dosyayı zip i seçtim fakat aborted dedi ve telefon suan açılmıyor lutfen yardım galaxy s3 GTI-9300 diyor orda kalıyor yardım.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yanlışın var, SDN rom yayınlamaz. Sen forumda görmüşsündür, herhangi bir üye paylaşmıştır. Hangi konuda gördüysen o konu altına yazarsan yardımcı olurlar.

Hasan70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrara wipeları yapıp kurmayı deneyin, olmuyorsa Odinle orjinal Roma dönün. Brick felan yok rahat olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
CWM menüsüne gelebiliyorum beyler ama menüden bişe yapamıyorum menude ne yapayim ? Wipe ladım zaten ama rom u yuklemeye çalışınca aborted diyor ya :S SDN derken sammobile ın yayınladı rom da sdn den indirdim onu demek istedim.

xenom0rphe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler romu yuklerken herşeyi yaptım wipeladım fakat sonunda rom u yuklerken aborted dedi ve tel gitti CWM ana menuye girebiliorum ama telefon açılmıyo şimdi nasıl telefonu açabilirim SDN romu derken sammobile nin yayınladı ama forumda paylaştılar onu demek istedim..

xenom0rphe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
odinle nasıl yuklucem su PDA dan gosterterek mi

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
half brick. sammobile' dan resmi 4.1.2 romu indir odin ile kur. Sıkıntı kalmaz.

xenom0rphe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler kadıköy bakacma

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ne brick olması yahu :D wipe işlemleri sistem dosyalarını sildiği için telefonun açılmaması normal :)
Buradan Stock romu indirip yüklersen sorun çözülür.

xenom0rphe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler brick sandım herkes brick dedi azda jtag için goturuyodum ya teşekkürler tekrar ;)

xenom0rphe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler oldu telefon 4.1.2 yukledim teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 ün hafıza kartına herhangi bir rom at...recovery menüden yükleee...muhtemelen yükledıgın rom ya hatalı yada kernel uyumsuzzz..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçmiş olsun kardes aynısı bende olmustu garantıye yolladım ana kart degısecek benimki değişti anakartın yanmıs :D geçmiş olsun uzuldum

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
İlgili ROM, SDN tarafından yazılan, dağıtımı yapılan bir yazılım değil. Tanıtımı yapılan ve yükleme bilgisi verilen her türlü yazılımdan ya da yükleme konusunda sizin hatanızdan kaynaklanan teknik sorunlar sizin sorumluluğunuzda arkadaşlar. İlgili makalelerde bu durum ayrıca belirtiliyor zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.2.1 rom yüklemesi yaptım ama dil ingilizce 4.1.2 geri yüklediğim zaman telefon açılmıyor ne yapmam lazım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba ben yükledim ama şebeke sorunu var birini aramk istediğimde ağda kayıtlı değil diyor ayarlardan şebekemi seçtiğimde seçili ağ mevcut değil diyor ne yapabilirim acil yardım bu arada tel s3